Szopna valaki most 3 ker?
Valaki most nem szopna le?20ker
Szopnék, Tatán, most …
Szia, nekem megfelel. Írj privátban elérhetőseget mert itt nem tudok válaszolni!
(Ez egy válasz car83 üzenetére (2024. 11. 09. szombat 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 09. szombat 18:56

Sziasztok!Jövőhét keddre keresek egy helyel rendelkező aktív bikát akit jól leszophatok és utána megdugna.Diszkréció adott es elvárt!Csak az írjon aki rendelkezik helyel és aktív!!!Utazás nem gond.
Sziasztok. Szigetszentmiklós valaki most? Helyem van, aktív, fiatalos 30-as srác vagyok, kissé macis alkatú.
Pakson csajost szopatnék!
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
Miskolc közelêben valaki?
Bp....ismerkedés,találkozás!
Akár csak random,vagy tartos is lehet.
Szopok nyelem,irj beszéljünk,találkozzunk.
Diszkréten komplikáció mentesen
Akár csak random,vagy tartos is lehet.
Szopok nyelem,irj beszéljünk,találkozzunk.
Diszkréten komplikáció mentesen
Sziasztok! Ma estére keresünk uni bi pasit egy édeshármas kalandra.Fogadni és utazni is tudunk.Videó chat elvárt.
Most ki szopna szét? Írj! Budapest.
Dunaföldvár Szekszárd Kalocsa környékén taliznek minden érdekel uni biszex vagyok 17 5 a méretem. Tudok menni autó val.
Tatán szopnék idösebb apolt pasit ma
Privizz
Privizz
Sziasztok!Jövőhét keddre keresek egy helyel rendelkező aktív bikát akit jól leszophatok és utána megdugna.Diszkréció adott es elvárt!Csak az írjon aki rendelkezik helyel és aktív!!!Utazás nem gond.
Benne vagyok, Írtam privátban!
(Ez egy válasz Norbi2419 üzenetére (2024. 11. 09. szombat 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Győr környékén szopnék, dugatnám, tágítatnám popsim
Valaki ma 20ker kocsival?
kis farkú mackós srác 11es intimmel... keresek közös masztira srácot vagy akár 1oldalúra... orál is ok még

Hello!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugjàk! Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugjàk! Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Üzenem a srácnak, akit szerdán fél egykor leszoptam a Dunakeszi glory-ban, hogy köszönöm a tisztaságot. Szép a farkad, megismételhetjük. Ha jól esett, keress privátban, hogy mikor. Holnap (vasárnap) de. 10:00 körül benézek. Ha más is szeretne szoptatni, kb. fél 11-ig ott tudok lenni.