Pápán párnak diszkét orál....lehetőleg tartósan,,,,
Szopni valaki ?Heves, Nógrád , Borsod megye ?
Győrben atutazoban autós outdoor talihoz aktív partnert keresek
Cegléd és környékben tali ma este? Uni vagyok
Fèrfiakat szopnèk nyalnàk dughato vagyok. Hètfön dèlelött van hely kecskemèt.
Dunaföldvár Szekszárd Kalocsa környékén taliznek minden érdekel uni biszex vagyok 17 5 a méretem. Tudok menni autó val
Persze én benne lennék.
(Ez egy válasz summa30 üzenetére (2024. 11. 09. szombat 04:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Érd környékén szopnék kocsiban hétköznap 17 után.
Sziasztok! Utazni tudj. Heves megyében Lőrinci körül keresem a kis ribancom aki lejön hozzám és a nejem melletti szobában jól leszopna . Farkam imádni fogod
Üdv

Valaki most aktiv jó méret előny???&!!!
Szio hol Bp en ?
(Ez egy válasz Nemadommm üzenetére (2024. 11. 10. vasárnap 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 10. vasárnap 15:01

Valakinek nincs kedve most játszadozni a farkammal amíg élvezek egy nagyot ? Rad vagy magamra
sok jön! Bp! Kocsiban vagy nálad.

Valakinek nincs kedve most játszadozni a farkammal amíg élvezek egy nagyot ? Rad vagy magamra
sok jön! Bp! Kocsiban vagy nálad.

Ma este a Balatonparton Balatonmária és környékén?
Baja és környéke? Hely, kocsi van
Dányból keresek srácot.
Diszkréció maximális!
Privátba írj.
Diszkréció maximális!
Privátba írj.
Sziasztok! Helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van! ')
Hétfőn délelőtt igényes urat szopnék Keszthely-Nagykanizsa környékén
Hello valaki szopatna?
Sziasztok! Jövő héten kedden 11.12 Győrben, csütörtökön 11.14 Pécsett leszek. Mindkét napon lesz helyem. Szívesen látnék jó fej társaságot. Sok féle felállás lehetséges: hölgy, pár hetero vagy biszex alapon, férfi vagy férfi pár (itt azért válogatósabb vagyok). Semmi sem kötelező, minden megbeszélés kérdése. Lényeg, hogy mindenki jól érezze magát.