Sziasztok! Aktív biszex vagy meleg pasit keresünk az adatlapon leirtakra és csak arra semmi más

Kecskemèten reggel 7.30 tol 9 ig szopook nyalok baszhattok. Helyem van. Napkõzbenbtesco auschan wc ben is szopok 9 utàn.
Szerda délelőtt rá érő aktív méretes srác pasi aki jönnne vagy jár Monor Gomba fele hely van
Veszprém megýében szopatnék!
Korán reggel valaki? Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén
Valakinek nincs kedve kiverni a farkam? Ruha nélkül várlak…be jössz és már csinálhatod is! Magamra akarok élvezni!
Bp Hungária környéke!

Sziasztok. Holnap délután Győr környékén valaki? Kowalterhez járnak még?
Szőrös faszt, szőrös golyót, szőrős segget nyalnék.
Sziasztok. Holnap 2 után egy közös hoki bp 4 ker környékén?
én odaadnám!
Holnap délelőtt Nagykanizsa-Keszthely környékén igényes urat szopnék…
Szia, én benne vagyok lennék.
(Ez egy válasz Secretbii üzenetére (2024. 11. 24. vasárnap 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerda délelőtt rá érő aktív méretes srác pasi aki jönnne vagy jár Monor Gomba fele hely van
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én ápolt diszkrét macis 30-as pasi vagyok.
Aktív, uni pasival ismerkednék, dumálnék.
Szombathelyen ma este perverz faszimádó hellyel? Írj privit, ha magadra ismersz
Ma szex Budán?
Holnap délelőtt Nagykanizsa-Keszthely környékén igényes urat szopnék…
Szia később lehet hogy megyek arra
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2024. 11. 24. vasárnap 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)