10 körül Nyíregyházán pár vagy lány aki fogadna?
Üdv! Nyíregyházi negyvenes mackós bi pasiként keresek 100km-en belül 2-3 pasit, fiú párt, hármast, akiket egy találkozó keretében egymás után vagy egyszerre leszophatnék! Még soha nem csináltam ilyet, de úgy érzem ezt ki kell próbáljam! Macikedvelők előnyben
Sziasztok. Kisfarkú dagadt pasit szopna valaki,19 kerben?
Csongrád-békés megyéből valaki szopás, sex? jó farkú, jó seggű, rendszeresen sportoló, bi, férfias dugható srác vok, hasonlót keresek…reális távon belül utazom szívesen.
Mondjuk itt sokan vannak így ezzel
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2024. 11. 26. kedd 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)

ma este valaki orál budapesten?
Tudom.
Nekem is sok nem válaszolt...
De most jól esett kiirni magamból. (Ez egy válasz térdelve üzenetére (2024. 11. 26. kedd 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 26. kedd 18:11
Nekem is sok nem válaszolt...
De most jól esett kiirni magamból. (Ez egy válasz térdelve üzenetére (2024. 11. 26. kedd 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Más sem szokott válaszolni, nem csak az, akinek válaszoltál. Én sokszor ugyanilyeneket fogok ki.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Sziasztok Kinek lennekedve most kalandozni, szopatni? Autóban is jo ha csak gyorsan üritenél egyet....
Más sem szokott válaszolni, nem csak az, akinek válaszoltál. Én sokszor ugyanilyeneket fogok ki.
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2024. 11. 26. kedd 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma délutáni esti órákban keresek egy kanos partnert akit leszophatok de meg is dughatsz Nagykőrös és környékéről minden jóban benne vagyok helyem van fogadni tudok
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!

Ma estére (kedd) keresek fiúkat. Kényeztessük egymást élvezésig! Helyem van, de autós kaland is szóba jöhet.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én ápolt diszkrét macis 30-as pasi vagyok.
Minek hirdetsz???
Hiszen úgyse válaszolsz. (Ez egy válasz szeximádó71 üzenetére (2024. 11. 25. hétfő 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 25. hétfő 18:19
Hiszen úgyse válaszolsz. (Ez egy válasz szeximádó71 üzenetére (2024. 11. 25. hétfő 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap délután Egerben kit érdekel egy 50es borotvált pasi helyed jó ha van de autós kaland is oké.
Itt vagyok! Paksi vagyok. Szívesen lecumizlak.
(Ez egy válasz oldman üzenetére (2024. 11. 26. kedd 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma délutáni esti órákban keresek egy kanos partnert akit leszophatok de meg is dughatsz Nagykőrös és környékéről fogadni tudok
Aktuális még
(Ez egy válasz Examporia üzenetére (2024. 11. 18. hétfő 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 18. hétfő 10:53

Sziasztok!
Nov. 27.-ére keresek aktív férfi partnert Zalaegerszeg +60km körzetben. Privátban ismerkednék a továbbiakban.
Nov. 27.-ére keresek aktív férfi partnert Zalaegerszeg +60km körzetben. Privátban ismerkednék a továbbiakban.
Szegeden keresek hellyel rendelkező férfit
Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!