bekes megyebol van valaki?helyem van de utazom is
Kecskemèten szopatna valaki?
Békés megyéből vagyok én aktívot keresek!
(Ez egy válasz Kanfasz29 üzenetére (2024. 11. 26. kedd 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 26. kedd 20:10

Csongrád-békés megyéből valaki szopás, sex? jó farkú, jó seggű, rendszeresen sportoló, bi, férfias dugható srác vok, hasonlót keresek…reális távon belül utazom szívesen.
Valakinek nincs kedve fel ugrani és el elvezetni ? Stadionok környéke! Magamra akarok élvezni ! Sok jön!
Szia vagy?
(Ez egy válasz gykovacs üzenetére (2024. 11. 26. kedd 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 26. kedd 22:31

Sziasztok
a 8. kerületben vagyok egyedül egy
hotelszobàban. Aki ràm ír, és feljön, leszopom.

Vagyok meg boys. Ha roma vagy is írj. Leszoplak.
Ha ittál vagy bármi, az se baj. Aki jön azt leszopom.
Ha ittál vagy bármi, az se baj. Aki jön azt leszopom.
Na senki? Ha roma vagy, akkor is írj. Aki jön,
azt leszopom. Valaki jojjon mar. Mindent teljesitek. (Ez egy válasz gykovacs üzenetére (2024. 11. 26. kedd 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 26. kedd 22:31
azt leszopom. Valaki jojjon mar. Mindent teljesitek. (Ez egy válasz gykovacs üzenetére (2024. 11. 26. kedd 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok

40-es jófej passzív, kezdő pasi keres orális kalandot csütörtök, péntek v. szombat estére Gyöngyös környékén. Autós kalandorok előnyben.
Sziasztok

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Baja vagy környéke? Hely van
10 körül Nyíregyházán pár vagy lány aki fogadna?
Üdv! Nyíregyházi negyvenes mackós bi pasiként keresek 100km-en belül 2-3 pasit, fiú párt, hármast, akiket egy találkozó keretében egymás után vagy egyszerre leszophatnék! Még soha nem csináltam ilyet, de úgy érzem ezt ki kell próbáljam! Macikedvelők előnyben
Sziasztok. Kisfarkú dagadt pasit szopna valaki,19 kerben?
Csongrád-békés megyéből valaki szopás, sex? jó farkú, jó seggű, rendszeresen sportoló, bi, férfias dugható srác vok, hasonlót keresek…reális távon belül utazom szívesen.
Mondjuk itt sokan vannak így ezzel
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2024. 11. 26. kedd 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)

ma este valaki orál budapesten?
Tudom.
Nekem is sok nem válaszolt...
De most jól esett kiirni magamból. (Ez egy válasz térdelve üzenetére (2024. 11. 26. kedd 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 26. kedd 18:11
Nekem is sok nem válaszolt...
De most jól esett kiirni magamból. (Ez egy válasz térdelve üzenetére (2024. 11. 26. kedd 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Más sem szokott válaszolni, nem csak az, akinek válaszoltál. Én sokszor ugyanilyeneket fogok ki.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Sziasztok Kinek lennekedve most kalandozni, szopatni? Autóban is jo ha csak gyorsan üritenél egyet....