A héten Veszprém megyében szopatok.
Ma d.e. cumiznék a Gödöllő,Hatvan vonalon!
Csütörtökön reggel 7-7.30 körül a Szépvölgyi úton leszek. Szivesen elélveztetnék valakit, akár kézzel, akár szájjal. Priviben írj ha érdekel és lenne valahol helyed is.
Valakinek nincs kedve el élveztetni? Stadionok környéken helyem is van!
Sziasztok! Péntek délutánra vagy estére keresnék. Nem volt még ilyen jellegű kalandom. Szeretnék találni egy Budapesti vagy Fejér megyei, nálam fiatalabb, nem túl szőrös, vékonyabb, hellyel rendelkező pasit, akivel átélhetném, milyen szopni.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
ma este valaki bp orál kaland?
Hali,
Fehérváron most este autós kaland?
Írj választ, vagy privát üzenetet.
Fehérváron most este autós kaland?
Írj választ, vagy privát üzenetet.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Ma este aktív ???
Hali.
Kölcsönös orálra keresek csütörtök vagy péntek este hat után Bp m3 praktiker környékén autós partnert.
Kölcsönös orálra keresek csütörtök vagy péntek este hat után Bp m3 praktiker környékén autós partnert.
Szegeden,holnap napközben aktív,aktívok?
Kanos pasit keresek kalandra
Sziasztok!
23 éves teljesen kezdő crossdresser vagyok aki fiatal partnerét keresi. Nem vagyok egyedülálló ezért diszkréció nagyon fontos. Higiénia is kiemelt szempont. Jó lenne találni valaki hasonlóan kezdő személyt. Helyem néha van hozzá. Bármit kipróbálnék!
23 éves teljesen kezdő crossdresser vagyok aki fiatal partnerét keresi. Nem vagyok egyedülálló ezért diszkréció nagyon fontos. Higiénia is kiemelt szempont. Jó lenne találni valaki hasonlóan kezdő személyt. Helyem néha van hozzá. Bármit kipróbálnék!
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!

Kölcsönös orálra keresek szintén nagyobb cerkával rendelkezőt. Pest és környéke.
Mór mellett most pénteken viszonzás nélkül szopnék. Helyem van.
Sziasztok!
Szolpnék ma Bp-n.Hely van.Lehetsz hetero bi meleg.Írj ha szopatnál egy jòt
Szolpnék ma Bp-n.Hely van.Lehetsz hetero bi meleg.Írj ha szopatnál egy jòt
Sziasztok
Ma Székesfehérváron lenne kedve valakinek egy közös hokihoz a kocsimban?
Privátba írj!!
Ma Székesfehérváron lenne kedve valakinek egy közös hokihoz a kocsimban?
Privátba írj!!
Kecskemèt most este szopatna valaki?