Sziasztok,
Sportos bi uni srac vagyok, egyedul elek Szentendren, diszkret rendszeres havert keresek.
Sportos bi uni srac vagyok, egyedul elek Szentendren, diszkret rendszeres havert keresek.
Tolna megyeiként adnék egy tanácsot. Ne hirdess konkrét időpontot előre, mert nem nagyon fognak jelentkezni. Tapasztalat írja. Konkrét időpontot csak válasz privátban írj valakinek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 09. hétfő 04:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 09. hétfő 04:34
Törölt felhasználó (4607202)

13.-án, péntekre keresek olyan aktív pasit, akit szophatnék, és sok spermával rendelkezik. Tolna megye
Kalocsán valaki szopna?
Valaki akar szopatni?
KAPOSVÁR és környékén használhatsz kedvedre!
Bevállalós bi passzív vagyok, bármilyen szexuális örömödet teljesítem passzívan :P
Bevállalós bi passzív vagyok, bármilyen szexuális örömödet teljesítem passzívan :P
Most vki Fehervaron?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Kedden Baján Szerdán Pécsen keresek igényes méretes Bi partnert . Reggeli órákban .
Cumiznék. 45 éves férfi vagyok. 13.ker
Fehervaron vki bisex kalandra?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban egyeztessünk. Köszönöm.
Pilis, Albertirsa, Monor környékén szopnék ma délelőtt. Helyem nincs, utazni tudok. 43 bi.
Kedd, szerda, csütörtökön szopnék, Budapest és környékén. Keményen, hosszan, mélytorkosan, a hatalmas dildómmal is bárhol szopatható, ápolt, intelligens pasi vagyok.Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon. Keresek olyat is, aki csak fotózná, videózná, ahogy a hatalmas dildómat tövig nyelem. Írj!
Ma délelőtti órákban szopnék szopatnék Kecskeméten
Sziasztok!
Ma kaland? 13,7 kerület.
Később 17,16 kerület...
13,7,17,16 kerületben mozgok....
Ma kaland? 13,7 kerület.
Később 17,16 kerület...
13,7,17,16 kerületben mozgok....
írtam privit ,
(Ez egy válasz dotisbi üzenetére (2024. 12. 09. hétfő 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 09. hétfő 07:45

Ma este szopnék autóban.Tata, Komárom környéke. Kíváncsi heterot is.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Szegeden,holnap délelőtt aktív,aktívok?
Kizárólag Bi vagy kiváncsi hetero igényes férfias pasival laza kaland érdekelne. Dél-Pest környéke. Hely van.
Ma este szopnék autóban.Tata, Komárom környéke. Kíváncsi heterot is.
Keszthely-Nagykanizsa környékén keresnék kalandot