Miskolc,Barcika környékén keresek fiatal fiú haverja.. Bármiben benne vagyok...Üdv..Szabolcs...
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!
Szegeden keresek holnap délelőtre férfit
valakit ..
(Ez egy válasz norbesz üzenetére (2024. 12. 12. csütörtök 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Oral valamit érdekelne ? Heves , Borsod megye .
Pakson csajos bevehetné!
Valaki megdugná a szűz popsim a héten? Legyen helyed és szeress nyalni.
Veszprém-megyén belül, leginkább Pápán és környékén keresek olyan (biszex vagy meleg) partnert, akivel lehetőleg még az idén össze lehetne hozni ezt-azt! Akit esetleg érdekel a dolog, a részleteket meg tudjuk beszélni privátban!
Hello. Holnap délelőtt,kora délután zeg, Keszthely Sümeg környékén találkoznék valakivel.
Hello,
Budapesti párokhoz csatlakoznék vagy kukkolnék ma este!
Írjatok bátran! Szeretek úgy punci nyalni, miközben dugják!
Budapesti párokhoz csatlakoznék vagy kukkolnék ma este!
Írjatok bátran! Szeretek úgy punci nyalni, miközben dugják!
Fővárosban keresel ilyen partnert, vagy országosan?
(Ez egy válasz hegeszto4011 üzenetére (2024. 12. 12. csütörtök 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 12. csütörtök 08:21

Jóreggelt mindenkinek! Van esetleg valaki aki délelőtt szeretne cumizni!?
Fővároson belül, a 6-os út mentén, vagy az ország bármelyik településén, ami szintén a 6-os út mentén van?
(Ez egy válasz whisss üzenetére (2024. 12. 12. csütörtök 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Tatabányán kaland?
Zalaegerszegen ma estefelé pasit kényeztetnék orálisan. Helyem adott, egyeztessünk privátban. Köszönöm.
Székesfehérvár szopnék
17. Kerületben most autós kaland?
Hello,
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 44 éves bicurious férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már pasival és élveztem ahogy szopatott, de nincs sok tapasztalatom.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek szinte bárhova az országban.
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexualitáson kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni és akár közös szabadidős programokat is tudunk szervezni.
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 44 éves bicurious férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már pasival és élveztem ahogy szopatott, de nincs sok tapasztalatom.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek szinte bárhova az országban.
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexualitáson kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni és akár közös szabadidős programokat is tudunk szervezni.
Miskolcon hoki most valaki???
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék…
Paks - cumiztatnék