Csütörtök,Pénteken szopatnék pécsen
Ma délután 5 és 6 között keresek partnert Maglódon, aki szeretne szopni. Hely van, diszkréció adott.
Győr és környéke? Én perv bi szub . Ki szopatna könnyesre ?? Imádom amikor egy méretes faszkúrja szét a torkom. Nagyon kivánom a gecit ,spricceljétek tele a szám.
Utazni ès fogadni is tudok.
(Ez egy válasz Sanyasanya8111 üzenetére (2024. 12. 16. hétfő 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 16. hétfő 23:48

Sziasztok holnapra azaz kedd délelöttre keresek heves megyèben aktiv fiút.èn egy 40 es nős bi passziv vagyok.irj privàtban.
Sziasztok holnapra azaz kedd délelöttre keresek heves megyèben aktiv fiút.èn egy 40 es nős bi passziv vagyok.irj privàtban.
Sziasztok,
Kedden valaki szauna Komáromban?
Beszélgetni, ismerkedni, haverkodni szeretnék.
Kedden valaki szauna Komáromban?
Beszélgetni, ismerkedni, haverkodni szeretnék.
Most éjszaka tali? Szopok. Baszható is vagyok. Passzív köcsög vagyok. Számba, arcomra mehet. Nagykőrösön. Helyem, kocsim nincs erre a célra. Kocsidban is ok. Kor, alkat mindegy! Üzenj éjszaka és ha erre tudsz jönni, szopok, baszhatsz is. Nagykőrös. Reggel 4-ig elérhető vagyok a talira.
sziasztok
Zalaegerszegen Zala megyében keresek domináns partnert
Zalaegerszegen Zala megyében keresek domináns partnert
Az ünnepi időszakra keresek férfias partnert a 40+ krosztályból, közös időtöltésre.

29 éves vékony szegedi biszex srác ismerkedne hasonló korú fiúkkal! Diszkréció adott és elvárt, kamusok kíméljenek! Írj bátran!

Holnap estefele Nyiregyen nyelném valakinek.
Meglévő aktív partnerem mellé keresek még egy aktív partnert, hármasra. Lehetőleg minimum 17-es intimmel. Én full passzív srác vagyok. Kaposvár és környéke. Hely megoldott.
Biszex havert keresek kölcsönös szopásra.
Most valaki cumizna a 16 ker környékén
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Budapest?
Holnap, azaz kedden napközben valaki Veszprémben?
Autós orál kaland érdekelne
Autós orál kaland érdekelne
Kecskemèten reggelent szopathato vagyok hètköznap.
30 alatti passzív pasit keresnénk Dec 28 vagy 29 estére Magyarhertelenden
Sziasztok , valakit Győrben leszopni? Hely van.