Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék
Miskolcon délután-estefelé valaki aki orális kényeztetésre vágyik, és helye is van? Diszkrét, ápolt 30-as pasi vagyok
Nekem nem jött semmi!
(Ez egy válasz ggfanboy üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Téged bármikor!
Írtam!
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2024. 12. 21. szombat 01:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Írtam!

Martonvásár környékén valakit leszopnék, aztán meg is dughatna jövő héten kedden, vagy pénteken! Helyem van!
Nagyfarkúak előnyben!
Nagyfarkúak előnyben!

Zalaegerszegen ma kora este, este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá, privátban keress.
Ma valaki délpesten? Helyem van.
Keresek egy magyar, azaz fehér bőrű férfit Hajdú-Bihar megyében, aki jóképű, tehetős, higiénikus, nagy intim mérettel rendelkezik, akinek esetleg helye is van, vagy meg tudja oldani, hogy a feleségemet és engem vendégül lát, és biszexuális cuckold játékokban benne van. Anyagiaktól mentes kapcsolatot keresünk ugyan, de nem akárkivel, hanem olyan valakivel, aki szereti megadni a módját a dolgoknak.
Veszprém Székesfehérvár???ma ????
Sajnos nem!
(Ez egy válasz Sikoly2023 üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma este Valakinek volna kedve egy kellemes estét együtt tölteni? Beszélgetés, akár iszogatás majd ami adja magát. Èrtelmes, ápolt férfias férfit keresnèk. Dél Pest, Pest környékén.
Dány és környéke?
Diszkrét vagyok!!!!
Privátba írj!
Diszkrét vagyok!!!!
Privátba írj!
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Képek, videók profilon. Privátban irj
Pest megyei passzív ma délután lenne?
Válaszolt neked valaki is akire itt ráírtál és lett szex?
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Lenne kedve valakinek autóban cumizni!
Keszthely Balaton
Travi ribi aktív potens nagy farkú pasik titkos barátnője lenne
Travi ribi aktív potens nagy farkú pasik titkos barátnője lenne
Sziasztok! Győrben valakit leszopni? Helyem van.
Csapassuk!
(Ez egy válasz Bma14 üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 22. vasárnap 07:47

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten