Sziasztok! Debrecen 24 délelőtt valaki? Cumiznék , cumiztatnék esetleg más is! Nagyerdőn?!
Tatabányai, ápolt, aktiv/uni pasi min18-20-as mérettel van itt?Tali akár most is,ma este is oké,hely adott. Privátban megy az elérhetőségem.
Hello.pesten biszex pasik?
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Képek, videók profilon. Privátban irj
Még az adatlapról se derül ki, hogy mit szeretne.
(Ez egy válasz aronaron4343 üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Hajdúszoboszlón cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok! Szeretnék egy férfias férfi társaságában eltölteni egy kellemes estét. Iszogatás, meztelenkedés és ami alakul. Valaki?
Mostantól ok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 22. vasárnap 13:09
Törölt felhasználó (3054102)
VIP

Zalaegerszegen ma kora este, este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá, privátban keress.
Bocsánat, félrement a poszt!
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Idősebb aktív pasit keresek.
Sziasztok!
Ajka környékén helyel rendelkező aktív-uni partnerem keresem.
Ajka környékén helyel rendelkező aktív-uni partnerem keresem.
Ma 17 órára 3 asra aktív/uni partnert várunk!
Szia! Es mit szeretnél?
(Ez egy válasz monti6974 üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék
Miskolcon délután-estefelé valaki aki orális kényeztetésre vágyik, és helye is van? Diszkrét, ápolt 30-as pasi vagyok
Nekem nem jött semmi!
(Ez egy válasz ggfanboy üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Téged bármikor!
Írtam!
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2024. 12. 21. szombat 01:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Írtam!

Martonvásár környékén valakit leszopnék, aztán meg is dughatna jövő héten kedden, vagy pénteken! Helyem van!
Nagyfarkúak előnyben!
Nagyfarkúak előnyben!

Zalaegerszegen ma kora este, este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá, privátban keress.
Ma valaki délpesten? Helyem van.