Vecsés market centrálnál valaki?
------ > Egerből vagy a környékéről, bi aktív férfit keresek, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna, van ilyen? +50
Sziasztok,
Ma este biztonsagos, diszkret kaland?
Helyem van Szentendren.
Sportos bi uni srac vagyok
Ma este biztonsagos, diszkret kaland?
Helyem van Szentendren.
Sportos bi uni srac vagyok

En biszex uni vagyok szeretrek mindent ami nem tul durva, ha helyed van menni tudok
(Ez egy válasz csapocsaba üzenetére (2024. 12. 23. hétfő 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 23. hétfő 15:13

ismerkednék 52 éves vagyok szolnok mellett lakom pasi vagy csajt és párt keresek olyan legyen akit nem zavar a biszex pasik
ismerkednék 52 éves vagyok szolnok mellett lakom pasi vagy csajt és párt keresek olyan legyen akit nem zavar a biszex pasik
Sziasztok!
Veszprém és Győr közötti részről keresek uni/aktiv pasit vagy párt.Csak aki el is jön és meg is dugna!
Olvass adatlapot.Ma vagy holnap délután, estefelé.
Veszprém és Győr közötti részről keresek uni/aktiv pasit vagy párt.Csak aki el is jön és meg is dugna!

Heves , Nógrád , Borsod megye ?
Igényes kivancsi hetero pasi nagyméretű aktivat keres Nyiregyházán
Pècs.Valakinek lenne kedve lecsapódni?Mehet kölcsönössen is
Valaki akar szopatni?
Valaki Alsónémedi és környékéről???
Kiskunfélegyházán elérhető valaki ?
GY-M-S megyében szopnék, baszatnám magam, használj kedvedre...
25 éves alázatos passzív vagyok
25 éves alázatos passzív vagyok

Kinek lenne kedve megdugni ma délután a Reptéri kifutó végénél???
Pakson travi, vagy csajos pasi bevehetné!
Salgótarján-Eger-Hatvan-Gyöngyös-ózd vonzáskörzetében biszex férfias, normális srác/férfi van aki hasonlót keres? Legyél te is férfias adottságú, 80 kg vagy fölotte! Írj privát üzenetet!
passzív mackós srác 18kerben ismerkedne...kis intimmel 11es.. keresek aktiv srácot,vagy éppen közös maszti vagy orál is érdekel! anál passzívként!

Szopnàk faszt kecskemèten 14 ig jo kocsival vagyok
Bi párokat aktív pasikat kielégítenék 25.-én este Szopok,nyalok,dugható vagyok élvezz a számba,arcomra...
40 év feletti elhanyagolt, vágyakozó nős, családos férfi gecijét nyelném rendszeresen. (Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögben). kezdő vagyok!