Most valaki miskolc?
Szopatnék,dugnék
Bp szopnek nyalhatsz baszhatsz ma hely kell
Sziasztok. Péter vagyok. Szivesen nyalnák szopnák míg szexeltek.
(Ez egy válasz Ványuska üzenetére (2024. 12. 12. csütörtök 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 12. csütörtök 00:02

Sziasztok! Nemdohányzó szopni szerető pasit keresünk szombat estére. Utazni tudj
Sziasztok. Péter vagyok. Szivesen nyalnák szopnák míg szexeltek.
(Ez egy válasz Ványuska üzenetére (2024. 12. 12. csütörtök 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 12. csütörtök 00:02

Sziasztok! Nemdohányzó szopni szerető pasit keresünk szombat estére. Utazni tudj
Miskolcon várom azokat cumizni szeretnének egy szép 17 es farkat
(Ez egy válasz Zsolt0101 üzenetére (2024. 12. 28. szombat 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma valaki Bp aktív
Ma reggel 8:30kor repteri kifutónál szopnék fiatal srác vagyok
Miskolcon cumira vágyók?
Dec30-jan2 egerszalok vendégház költségek nemnagyok3-4 hejmég van.
Vasárnap reggel 7 órakor OROSHÁZÁN, dél körül KECSKEMÉTEN átutazóban leszek. Keresek valakit, korhatár nélkül, aki hosszan, keményen mélytorkosan turhásra szopatna. Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon. Írj! Én intelligens, ápolt pasi vagyok.
sziasztok! Ma kalandoznék Budapesten, 24 éves srác vagyok. Helyem van

Sziasztok!
Most,Fehérváron leszophatnék valakit?
Viszonzás nélkül.
Írj priviben!
Viszonzás nélkül.
Írj priviben!
Sziasztok! Miskolc mellett keresnék aktív bi férfit. Én harisnya és bugyiban várlak.
Még mindig idősebb, lehetőleg 50+os partnert keresek kölcsönös örömszerzésre. Nem érdekel a természetben, autóban kaland, normális, kényelmes, lazulós, gátlások és tabuk nélküli közös kényeztetés érdekel, szobában.
Sziasztok!
Viszonzás nélkül.
Viszonzás nélkül.
Vasárnap estére keresek budapesti/pest megyei, hellyel rendelkező biszex férfi tagú párt vagy bi férfit! Légy fiatalos, sportos, ápolt és igényes!

sziasztok! Ma kalandoznék Budapesten, 24 éves srác vagyok. Helyem van

Egy jó oràl èrdekel egy kemèny farkú srácot? Szopnèk egy jót érd közelében...
Valaki most 20ker?