Most, esztergomi szauna?
?? Valaki??
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptéri kifutó valaki kölcsönös hoki oral mostanában
11. Ker most vki?
Valaki egy jót élvezni ma Veszprém megye? Írj bátran

Hmvhelyen!
Egy szép kemény farkat, és a zacsit is masszíroznám amíg nem élvezel egy hatalmasat, ha szeretnéd a végén rám is spriccelhetsz bárhová.
Lakás van hmvhelyen, ápoltság adott és elvárt, privit várok.
Holnap délelőtt lenne a legjobb nekem.
Csak enyhe bi. részemről.
Egy szép kemény farkat, és a zacsit is masszíroznám amíg nem élvezel egy hatalmasat, ha szeretnéd a végén rám is spriccelhetsz bárhová.
Lakás van hmvhelyen, ápoltság adott és elvárt, privit várok.
Holnap délelőtt lenne a legjobb nekem.
Csak enyhe bi. részemről.
Fiatal passzív fiút dugnék, nyalnék.
Kiskunfélegyházán és környékén aktivat keresnék lehetőleg hellyel irj privátba
Sziasztok Szívesen szopnék helyem van
Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Beszéljünk privátban.
Miskolcon most cumi?
Mi bajod van?
(Ez egy válasz Fiatalparbp18 üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 04:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Most Miskolcon a stopshopnál passzív ?
De nem párokat keresnek? Gondolom, olyan párokat, ahol mind a két fél bi.
(Ez egy válasz barni85 üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 29. vasárnap 08:07

szia én 39 éves Veszprém megyei bi srác vagyok szívesen ismerkednék veletek
Sziasztok!
30-án délutáni vagy kora esti órákra keresek hellyel rendelkező diszkrét szexpartnert. Biszex uni/passzív orálszex mániás pasi vagyok. Párokhoz is szívesen csatlakozok.
Üdv: Tamás
30-án délutáni vagy kora esti órákra keresek hellyel rendelkező diszkrét szexpartnert. Biszex uni/passzív orálszex mániás pasi vagyok. Párokhoz is szívesen csatlakozok.
Üdv: Tamás
Holnap esetleg Dunaharasztin??
(Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Csepelen most valaki hely kell
sexpartnert kresek győrben holnap estére,ötvenes pasi vagyok
Fiatal passzívat dugnék, nyalnék.
Sziasztok! 18 éves miskolci srác vagyok, uni vagyok úgyhogy igazából bárki írhat!