Holnapra bi srac fehervaron aki csatlakozna párhoz?

Csepel szigeten valaki? Helyem van akár ittalvással is!
Én pont ráérnék.
(Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2024. 12. 30. hétfő 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 30. hétfő 13:26

Van itt olyan egyedûl szilvezterezô bi pasi, akivel lehet szilvesztetkor jòt. Satobbi.?
Senki nincs éjszaka?
(Ez egy válasz szoposköcsög üzenetére (2024. 12. 30. hétfő 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 30. hétfő 19:16

Ma éjszaka autóst leszopnék! De, meg is baszhatsz, ha akarsz. Passzív vagyok. Kor, alkat mindegy. Számba, arcomra, seggemre mehet. 24h-04h között. Nagykőrös
Hello. Ez igaz, vagyis nekem jobban esett mint amikor a nejem csinálta. Az is lehet, hogy csak azért,mert az volt az első pasis élményem, de jobb volt.
(Ez egy válasz Chrishunmohacs üzenetére (2024. 12. 30. hétfő 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 30. hétfő 20:15

Sziasztok nekem csak egy kérdésem lenne aki tapasztalt ebben a témában ki szopta le jobban Nő vagy pedig pasi ugyan is halodtam már arrol hogy egy pasi jobban ki csavar
de azért kiváncsi vagyok kinek mi a tapasztalata!
Üdv Mohácsrol

Sziasztok pesten vagy környèkèn van olyan bi pasi aki csatlakozna pàrhoz ès helye is van? Irjon bàtran privàtban
sziasztok! Ma kalandoznék Budapesten, 24 éves srác vagyok. Helyem van

Szilveszter éjjelre keresek férfias, aktív partnert közös időtöltésre.

Holnapra szilveszteri program nélkül maradt fiatalabb passzív partnert keresek autós kalandra is!
Mikor és hol? Képpel rendelkezők írjanak...

A ma este-éjszakai ajánlatom még áll, Nagytarcsán várom a kocsival rendelkezo, dugni vágyó férfit!
Van helyed dugsz pasit akkor igen
(Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2024. 12. 30. hétfő 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 30. hétfő 13:26

Van itt olyan egyedûl szilvezterezô bi pasi, akivel lehet szilvesztetkor jòt. Satobbi.?
Sziasztok nekem csak egy kérdésem lenne aki tapasztalt ebben a témában ki szopta le jobban Nő vagy pedig pasi ugyan is halodtam már arrol hogy egy pasi jobban ki csavar
de azért kiváncsi vagyok kinek mi a tapasztalata!
Üdv Mohácsrol

Győr Moson Sopron esetleg vas, dughato fiatal popsi varja meretes párját. Autós tali (legyen autód)
Kiváncsi heteró sub pasi , aktiv bikát keres ….
Nyiregyhàza
Nyiregyhàza
Csepel szigeten valaki? Helyem van akár ittalvással is!
Ma éjszaka szívesen kényeztetek Nagytarcsa környékén jàrót az autójàban. Írj, ha érdekelne!
Valaki nyomja a szilvesztert Cegléden a strandon?
Ma éjszaka autóst leszopnék! De, meg is baszhatsz, ha akarsz. Passzív vagyok. Kor, alkat mindegy. Számba, arcomra, seggemre mehet. 24h-04h között. Nagykőrös
Bicskén valaki autóval és aktív?
Sziasztok,
Ma este diszkrét, biztonságos kaland?helyem van Szentendrén sportos bi uni srác vagyok
Ma este diszkrét, biztonságos kaland?helyem van Szentendrén sportos bi uni srác vagyok