Dány és környéke?
Ne félj jelentkezni: mert a diszkréció maximális!!!!
Privátba írj. Köszönöm.
Buek!!
Ne félj jelentkezni: mert a diszkréció maximális!!!!
Privátba írj. Köszönöm.
Buek!!
dunakeszi Auchan glory? lenyelem

Heves , Nógrád , Borsod megye ? Pasiként pasit keresek
dec 31. Ma valaki Morahalom fürdő?
Most délutánra keresek fiatal jól dugható passzív srácot.
III. kerület, Kolosy tér környékén szopnék kanos pasit!
Sziasztok!Szívesen lépnék úgy az új évbe hogy valaki szopna(hely,kaja,pia adott).
Mai nap kalandoznèk Budapest és környékén. Autóval rendelkezem, de helyem is van. Helyes, harmincas sportos srác vagyok. Bi vagyok, szóló fiúk is írhatnak .
Kiskunfélegyházán aktivat keresnék lehetőleg hellyel
Csepel szigeten valaki? Helyem van akár ittalvással is!
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Ma 11:30 tol szabad vagyok debrecenben
Szia.
Benne vagyok (Ez egy válasz Bma14 üzenetére (2024. 12. 31. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 31. kedd 08:43
Benne vagyok (Ez egy válasz Bma14 üzenetére (2024. 12. 31. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok! Ma kalandoznék Budapesten, 24 éves srác vagyok. Helyem van

Sziasztok, bi pasikent keresek rendszeres szexre diszkrét megbízható lehetőleg szinten nem független pasit. Jóképű ferfias vagyok, inkább passziv. Párokkal is szívesen ismerkedem

III. kerület, Kolosy tér környékén szopnék kanos pasit!
Köszönöm a válaszodat
(Ez egy válasz malacka66 üzenetére (2024. 12. 30. hétfő 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 30. hétfő 22:36

Hello. Ez igaz, vagyis nekem jobban esett mint amikor a nejem csinálta. Az is lehet, hogy csak azért,mert az volt az első pasis élményem, de jobb volt.
Kivàncsi hetero vagy Bi igényes jó mérettel rendelkező diszkrét haverom keresem. Én is jó mérettel rendelkezem

Bicskén szopnék most reggel 9 ig