Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Baranyàban Anàlavatàsra keresek hatàrozott aktivat.
Budapesten ma valaki? Hely ok, de menni is tudok.
Kecskemèten szopathato baszhato seggetnyalo vagyok. Hètköznap .
Bicskén valaki szopatna vagy dugna engem?
Szopatnék Veszprémben és a környékén.
Esetleg szopatna most valaki pesten?
Sziasztok! Mostanában valaki 2. vagy 3. kerületben?
Pakson csajos kölcsönös orálra?
sziasztok! Ma kalandoznék Budapesten, 24 éves srác vagyok. Helyem van

Hi! Abonyban vki mostanság?
Helló. Merre vagy?
(Ez egy válasz sprite31 üzenetére (2025. 01. 01. szerda 02:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Van kedved beszelni?
(Ez egy válasz Bma14 üzenetére (2024. 12. 31. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 31. kedd 08:43

Budapesten most valaki?

Mihez lenne kedved?
(Ez egy válasz Bma14 üzenetére (2025. 01. 01. szerda 01:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 01. szerda 01:18

Nagykőrös és kke? Egy köcsög vagyok. Szopok. meg is baszhatsz ha akarsz. Ingyenes szex. Éjszaka érek rá szopni. Helyem és kocsim nincs erre a célra. Kocsival, ha erre jössz, szivesen beszállok. Elvihetsz bárhova és szoptathatsz. Kor, alkat mindegy. Írj és tali éjszaka! Most éjszaka, erre jársz? Üríthetsz a számba! Arcomra! Kocsidban. Dec.31-ről virradólag. Éjfél és, Jan 1.-re virradólag, éjfél és reggel 4 óra között üzenj és tali! Kívánom a faszt!! Nagykőrös
Sziasztok. Szabolcsban Nyírbátor környékéről keresek felesegemmel meleg vagy transt aki benne lenne egy hetero pasival egy autós kozos faszveresben. Két elvárás van legyél nőies es vallald h videora vesszi a felesegem ami felkerül egy ket oldalra.
Ma férfi vagy pár egy közös játékra? Kecskeméten helyem van!