És mindezt heteróként tetted? Mert adatlapod szerint hetero vagy. Ejnye ejnye..
(Ez egy válasz norbesz üzenetére (2025. 01. 04. szombat 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 04. szombat 16:14

Nekem egyszer egy olyan pasi bizonygatta, hogy szűz még - akit hat éve megdugtam
)) mondtam esetleg a csillagjegyed
))

Ok! Csak nem értem miért!
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 01. 04. szombat 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 04. szombat 15:51

5 éve hirdeti a szűz fenekét,de semmi érdemlegeset nem tudni róla. Lehet hogy egy fantom.
Sziasztok!
Szabolcs-Szatmár-bereg megyében, autós kalandban benne lennék.
Passzív,cuki fiu vagyok.
Szabolcs-Szatmár-bereg megyében, autós kalandban benne lennék.
Passzív,cuki fiu vagyok.
Nekem egyszer egy olyan pasi bizonygatta, hogy szűz még - akit hat éve megdugtam
)) mondtam esetleg a csillagjegyed
))
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 01. 04. szombat 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 04. szombat 15:51

5 éve hirdeti a szűz fenekét,de semmi érdemlegeset nem tudni róla. Lehet hogy egy fantom.
(Ez egy válasz Lenzo77 üzenetére (2025. 01. 04. szombat 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Ma delutan, este biztonsagos kaland? Helyem van Szentendren, sportos bi uni srac vagyok
Ma delutan, este biztonsagos kaland? Helyem van Szentendren, sportos bi uni srac vagyok

Hol? Németországban?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 04. szombat 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 04. szombat 15:29
Törölt felhasználó (4293762)

Idősebb pasit 40+ jo farokkal keresek 22 éves passzív szűz vagyok és szeretném elvesziteni az anális szüzessègem szeretek tangákat hordani is meg perverz vagyok!!!!
Délpest vki?
Idősebb pasit 40+ jo farokkal keresek 22 éves passzív szűz vagyok és szeretném elvesziteni az anális szüzessègem szeretek tangákat hordani is meg perverz vagyok!!!!
Balaton déli partján, srác közös kötetlen lazulásra ma este?
Valakihez fel lehet ugrani bp belvaros kozos hokira vagy egyébre? Csak szólo pasi vagyok
Kisebb,formás farok érdekelne valakit?Miskolc és környéke...Vibered legyen ha érdekel...
Lecumizna valaki egy kezdő kisfarku férfit? Bp.
Szopasson meg valaki!
Aktív macis/aputestű férfit keresek szeretkezésre, imádok csókolózni, nyalni, tatabánya-székesfehérvár vonalon.
Szopok nyelem baszhato vok
Aktívat keresek kor nem szamit
Aktívat keresek kor nem szamit
A balatonfűzfői uszodában ma este fele 6.00 körül lesz by kíváncsi férfi a férfi tusolóban?
Én ott leszek 35 éves sportos
Én ott leszek 35 éves sportos
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Kecskeméten keresek olyat aki megmaszírozna, és kiverné a farkam.
Eszembe sincs csak nem értem öket!!!
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (2025. 01. 04. szombat 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)