Csütörtökön Debrecenben NAPKÖZBEN ráérő, találkozni merő csinos lány vagy pár társasága lennék. Párok esetén biszex hármasban is van tapasztalatom! Írjatok bátran!szóló srácok instant tiltás!
Ma délelőtt 11ker Bocskai úton keresnék srácot!
Helyem van.
Női ruha kizárt!!!!!
Privátba írj!
Helyem van.
Női ruha kizárt!!!!!
Privátba írj!
Sziasztok, még új vagyok itt! Átlagos testalkatú 25 éves srác keres valakit aki szereti ha szopják hosszasan
várom az üzeneteket, hely kell!

Meglévő aktív partnerem mellé keresek még egy aktív partnert hármasra, idővel akár négyesre is (részleteket privátban). Lehetőleg minimum 17-es intimmel (de ha kisebb, akkor is írj bátran, ez is csak egy elképzelés). Én férfiakkal full passzív srác vagyok, ezt vedd figyelembe kérlek. Kaposvár és környéke. Hely megoldott.
Valaki aki hamar ismerkedne. Nemtudok aludni . .. =)
Győr hahooo
Bp most?
Baranya vagy Somogy megye?

Nagykőrösön, most éjszaka autóst leszopnék kocsijában! Passzív vagyok. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Kor, alkat mindegy. Számba, arcomra, seggemre mehet. Reggel 04-ig üzenhetsz. Kívánom a faszt! Írj előtte és tali!
Tolna megyében (Szekszárd és környékén) keresek olyan pasikat, akik szívesen szopatnának viszonzás nélkül. Ha adott a lehetőség, szívesen bekapom tövig és nyelem a végén! Átlagostól spotosig keresek jó fej pasikat kb. 45 éves korig.

Győrben most valaki???
Sziasztok!
Most üllőn valaki raér?
Fiatal, aktív srácot keresek, kizárólag orálra
Én 22 éves vagyok, többit priviben megbészljük
Most üllőn valaki raér?
Fiatal, aktív srácot keresek, kizárólag orálra

Én 22 éves vagyok, többit priviben megbészljük

Munka utáni élveztre keresk olyan 4:30-5 óra között egy jó szopásra passzívat keleti, 8 körül. Legyen helyed. Továbbiakat privátba!
Hogyne! Általában egy pólóban, bugyi nélkül szoktam kelletni a seggem. Aztán, ha valaki nekiáll szoptatni vagy baszni, akkor menet közben ledobom azt is.
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2025. 01. 07. kedd 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap délelőtt 11ker Bocskai út környékén jár normális fazon?
Hely van!
Privátba írj
Hely van!
Privátba írj
pécs környéki férjet keresnék, akivel maszturbálhatnánk közösen feleségeinkre....
ujpesten szopnek.
Sziasztok! Holnap délután Dunaújvárosban valaki hellyel?
A reglapod szerint meg aktív vagy...
(Ez egy válasz cimbicombi üzenetére (2025. 01. 07. kedd 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 07. kedd 18:53

185/83/58-kedves vékony testalkatú budapesti passzív pasi vagyok. Hatvanas aktív kedves budapesti pasit keresek.
Délpesten holnap délelőtt vki?