Pár vagyunk holnapra keresünk pasit Pest kornyeke
Baja és környéke?
Sziasztok!
szegedi 29 éves enyhén biszex, vékony, igényes srác vagyok. Ismerkednék, chatelnék, beszélgetnék korombeli, igényes, megbízható srácokkal!
Barátság extrákkal lenne a cél full titokban.
Diszkréció, higiénia adott és el is várom!
Ha felketettem az érdeklődésedet, írj bátran üzenetet!
Üdvözöllek: Roli smile
szegedi 29 éves enyhén biszex, vékony, igényes srác vagyok. Ismerkednék, chatelnék, beszélgetnék korombeli, igényes, megbízható srácokkal!
Barátság extrákkal lenne a cél full titokban.
Diszkréció, higiénia adott és el is várom!
Ha felketettem az érdeklődésedet, írj bátran üzenetet!
Üdvözöllek: Roli smile
Miskolcon van itt ma este szopni vágyó, akit meglátogathatok?
Ma este 18:00 és 20:00 között Bicskén valaki autóval? Aktívat keresek
Pest megyei fiatal passzív van itt ?
Jászberényben éskörnyékén keresek aktív bi vagy melegférfit nemeggy alkalomra.
Sziasztok!
Ma 22-23 óra közt zuglóban vagy 23-23:30 ig 11 ker gazdagrét, sasad környékén.aktust néznék közben recsiznék. Esetleg szopatnék. Helyem nincs. Jól rejtett public oké, de a legjobb lenne hellye rendelkező emberrel. Fontos , hogy elérjem a metrór, hogy budára visszaérjek
Ma 22-23 óra közt zuglóban vagy 23-23:30 ig 11 ker gazdagrét, sasad környékén.aktust néznék közben recsiznék. Esetleg szopatnék. Helyem nincs. Jól rejtett public oké, de a legjobb lenne hellye rendelkező emberrel. Fontos , hogy elérjem a metrór, hogy budára visszaérjek
Pécsen most csajos?
Dunaújváros Szekszárd Kalocsa környékén taliznek minden érdekel 17 5 a méretem helyes igényes vagyok
Kiskunfélegyháza és környékén aktív apucimat keresem
Passzívat keresek, hely kellene. Max. 35.
Paks - cumi , hoki ?
Sziasztok,
Ma delutan kozos maszti?
Helyem van Szentendren, sportos bi uni srac vagyok.
Diszkrecio, biztonsag adott es elvart
Ma delutan kozos maszti?
Helyem van Szentendren, sportos bi uni srac vagyok.
Diszkrecio, biztonsag adott es elvart

Szopna valaki most 3 ker?
Kocsiban is jó?
(Ez egy válasz Zsoltika933 üzenetére (2025. 01. 11. szombat 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 11. szombat 10:27

Sziasztok most cumiztatnek budan 11kerben azonnal fiatal srac vagyok
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Tatabanya valaki most?
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Képek, videók profilon. Privátban irj
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok,de akár meg is dughatsz.