Várpalotai passzív pasi keres hellyel rendelkező aktív uni pasit párt hétköznap napközbeni szexre. Ésszerű határokon belül. Max.50km.
Baja és környéke? Hely van, utazni tudok
Szép farkad leszopnám. Geciid nyelem Kúrhatsz. Békéscsaba. Helyem nincs. Utazom.
Hány éves vagy Zsámbék?
(Ez egy válasz zsámbék üzenetére (2025. 01. 14. kedd 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 14. kedd 14:32

Maszti partnerem keresem vékony max 40 éves korig Pest és környékén!
Maszti partnerem keresem vékony max 40 éves korig Pest és környékén!
Jövő héten Zalakaroson valaki valakik?
Sziasztok! 23 éves kezdő fiú vagyok aki nagyon szeret női fehérneműkben lenni. Nem vagyok független ezért a diszkréció nagyon fontos, illetve a higiénia. Napközben van helyem amikor egyedül vagyok. Hosszú távra keresek fiatal partnert aki türelmes, de közben vad
XIV. ker Zugló

Sziasztok!
Alapjáraton heteronak vallom magam, de tűzdel a kíváncsiság milyen lehet kézbe venni egy másik férfi szerszámát. Szeretném érezni, ahogy rámélvezel. Nem keresek kimondottan szexet, de tűzdel a kíváncsiság nagyon! Szóval ha el tudod fogadni, hogy szex nem garantált, hogy lenne és türelmesnek vallod magad, mindenképp keress meg! Ami hatalmas plusz előnyt jelent ha 19+ centis mérettel rendelkezel, de ez nem feltétel!
Alapjáraton heteronak vallom magam, de tűzdel a kíváncsiság milyen lehet kézbe venni egy másik férfi szerszámát. Szeretném érezni, ahogy rámélvezel. Nem keresek kimondottan szexet, de tűzdel a kíváncsiság nagyon! Szóval ha el tudod fogadni, hogy szex nem garantált, hogy lenne és türelmesnek vallod magad, mindenképp keress meg! Ami hatalmas plusz előnyt jelent ha 19+ centis mérettel rendelkezel, de ez nem feltétel!

M0 kornyeken aktiv aki autoban dugna most szuk passzivat?
Bp, Nagyvásárcsarnoknál autóban?

Ma délután 5 és 7 között van helyem Maglódon. Szopatni szeretnék, vagy kiveretni. Szimpátia esetén mindkettő lehet kölcsönös is.
Sziasztok!
Ma valakinek napközben a kocsijában kiverném akár szopnék is. Duna pláza közelében. 23 éves vagyok.
Ma valakinek napközben a kocsijában kiverném akár szopnék is. Duna pláza közelében. 23 éves vagyok.
Szombathelyen ma 17 óra körül autós kaland valaki..Fiatal,helyes sràc vagyok..aki esetleg megnézne egy faszverést.?
Fiatal passzív tartana igényt rám.
Aktív vagyok nagyon
Aktív vagyok nagyon

Bábolnán az öltözőben kabinban szívesen játszanék szopnék jófarkú pasinak
Valaki akar szopatni?
Valaki cumizna a Corvinnál?
Szép farkad leszopnám. Geciid nyelem Kúrhatsz. Békéscsaba. Helyem nincs. Utazom.
Sziasztok!
Ma valakinek napközben a kocsijában kiverném. Duna pláza közelében. 23 éves vagyok.
Ma valakinek napközben a kocsijában kiverném. Duna pláza közelében. 23 éves vagyok.
Eger és környékén most ráérő aktiv fiu?