Írtam privibe
(Ez egy válasz szeretekhokizni üzenetére (2025. 01. 19. vasárnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 19. vasárnap 10:45

Mostanság észak pesten és a közeli aglomerációban közös hoki? Ha csak kivernéd a farkam, abban is benne vagyok. Helyem nincs
Ma este párokat néznek szex közben vagy csatlakoznék hozzájuk. Budapest és környéke, utazni tudok. Kor, testalkat nem számít, az elvezet a lényeg és hogy jól érezzük magunkat!
Viber, Whatsapp, Google chat van. Csak olyan írjon, akik mernek is találkozni, nem levelezőpartnereket keresek!
Viber, Whatsapp, Google chat van. Csak olyan írjon, akik mernek is találkozni, nem levelezőpartnereket keresek!
Bocsi ! Úgy látom már tiltottuk egymást régebben !
(Ez egy válasz norbesz üzenetére (2025. 01. 19. vasárnap 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia ! Mekkora a farkad ? Mutasd Viberen ! Telszamom kuldom privátba
(Ez egy válasz norbesz üzenetére (2025. 01. 19. vasárnap 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Képek, videók profilon. Privátban irj
Baja és környéke? Hely van, utazni tudok
Sziasztok!
Ajka környékén helyel rendelkező aktív-uni partnerem keresem.
Ajka környékén helyel rendelkező aktív-uni partnerem keresem.
Borsod , Nógrád , Heves megye ? Bi pasi vok - írj
Csepel szigeten most valakit szívesen le pnèk
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Mostanság észak pesten és a közeli aglomerációban közös hoki? Ha csak kivernéd a farkam, abban is benne vagyok. Helyem nincs
Valamelyik szekszmoziba hamar lecumiznak
(Ez egy válasz Zsoltika933 üzenetére (2025. 01. 19. vasárnap 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Borsod , Nógrád , Heves megye ? Bi pasi vok - írj
Délután max. középkorú nagyfarkú ápolt srác kölcsönös cumira bp?
sziasztok! Ma kalandoznék Budapesten, 24 éves srác vagyok. Helyem van

Debrecen-Nyiregyhaza vonalon keresek keményfarkú bikát
Igényes ápolt pasi vagyok
Igényes ápolt pasi vagyok
Kaposváron és környéken pisiszexet kedvelő partnert/partnereket keresek.
Kecskemèti fèrfiakat keresek akiket leszophatok seggbe is megbasznak többször is belèm èlvezne szàjba is seggbe is.
Csepelen most passzív ès uni pasik 3.at 4.et keresnek hely ok