Sziasztok. Ma estére vagy holnap estére keresek Gödöllőn aktív pasit egyoldalú orálra, diszkréciót garantálom, akár autós kaland is lehet

kecskeméti párt keresek
Fiú havert keresek...Miskolc, Barcika Edelény környékén...Nem fogsz csalódni.....
Szia! Ma estére keresek egy , igazán forró fiús kalandot. Úgy este 10 től akár reggel 10ig , egy Zuglói panzióban várlak , beöltözve akár. Jó ha hozod a többlövetűd. és kicsinálsz teljesen.
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be. Odaadó bi passzív vagyok.
Valaki szombat reggel szopnék
Szombat reggelre keresek fiatal kisfarkú aktív pasit szopásra, dugásra. Pécel környékén van helyem!
Kamusok kíméljenek!
Kamusok kíméljenek!
Ma este csatlakozna valaki harmadiknak? Hely adott. 30 eves bi passziv es 52 eves bi uni. Ezek vagyunk
Reptérnél cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Közös hokira,egyoldalú orálra keresek ápolt borotvált,ha lehet nagyobb farokkal rendelkező,normális pasit!
Viber camban 5 után verném a farkam ha valaki megnézné!
Sziasztok,
Diszkret biztonsagos kaland ma? Sportos bi uni srac vagyok , helyem van Szentendren
Diszkret biztonsagos kaland ma? Sportos bi uni srac vagyok , helyem van Szentendren

Sziasztok
Holnap estére Tatabányára keresek 2 bipasit ,akik egymással és velem is érzéki játékokat játszanánk(női Tagja a párnak)párom jelenlétében
Puszi
Holnap estére Tatabányára keresek 2 bipasit ,akik egymással és velem is érzéki játékokat játszanánk(női Tagja a párnak)párom jelenlétében
Puszi
Januar 24. Napközbeni kölcsönös orálra keresek hellyel rendelkező, egészseges baranyai férfit. Minel idősebb vagy annal jobb.

Idöseb aktív biszex vagy melegpartnert keresek nemcsakeggy alkalomra?jászberényben és környékén esetleg szolnok.
Holnap reggel, délelőtt kényeztetnék egy szép szerszámot Bp-n.
Igényes srácként ismerkednék Győr-Moson-sopron megyei, inkább biszex sráccal 30-40-es korosztályból.
Max diszkréció, igényesség adott és elvárt. Ha érdekes lehet számodra, írj!
(full passzív, női ruha...ilyesmi nem vonz)
Max diszkréció, igényesség adott és elvárt. Ha érdekes lehet számodra, írj!
(full passzív, női ruha...ilyesmi nem vonz)
Szeretnék ma szopni Békésmegyei pasit. Helyem nincs. Tudok utazni
Pécsen valaki cumizna???
Paks cumi?