Ma este valaki Vp-ben?
Sziasztok! Aktív biszex vagy meleg pasit keresünk legyszives olvasd el ami le van írva a társkeresős oldalunkon mert csak azt és csak arra keresünk ami ott le van írva koszi

Hali! Szopatna valaki mostanság a 2. vagy 3. kerületben?
Igen 20ker
(Ez egy válasz sprite31 üzenetére (2025. 01. 29. szerda 02:39), amit ide kattintva olvashatsz)
bp?
Párom már sajnos lefeküdt de én vagyok. Ha izgalmas lenne egy autós kaland most számodra írj . Pest megyében vagyok. Köszi
Ma Vecsésen kalandoznék
Most valaki autóskaland Újpesten?
Még aktuális
(Ez egy válasz Wsnail üzenetére (2025. 01. 27. hétfő 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 27. hétfő 12:23

Esztergom környékén egy közös hoki vagy esetleg leszopna valaki a héten valamelyik délelőtt? Autóban ill a természetben. Ha lehet legyél 30 alatt.

Szopatnek most 20ker helyem van
Szombat esti órákban keresek egy pár órás kalandra társat. Passzív sovány szőrtelen fiatal srác vagy domináns nálam idősebb nagyobb nagy farkú srácot keresek.
Szombathely, ma este, nalad! Legy perverz - privi
Kecskeméti párt keresek
Mai napon egy hozzám hasonló srác farkát kiverném . Kb éjfélig leszek elérhető , privátban válaszolok.
sziasztok! Ma kalandoznék Budapesten, 24 éves srác vagyok. Helyem van

Biszexuális 30as, picit husis de amúgy edzőterembe járó, 195 magas, aktív/passzív vagyok. Egyelőre csak egy kalandom volt, viszont keresem a következőhöz partneremet, előny ha irányítasz.
Leginkább korombéli vagy nálam fiatalabb partnert keresek, maximális diszkréció adott és elvárt.
Leginkább korombéli vagy nálam fiatalabb partnert keresek, maximális diszkréció adott és elvárt.
passziv mackós srác,aktiv sráccal ismerkedne, én bp 18ker

Szia, ha akarod átugrom soroksárról.
(Ez egy válasz zsebesjozsi67 üzenetére (2025. 01. 28. kedd 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Keresek valóban vastagfarkú (min 5cm széles), nagymakkú (5-6 cm széles) havert közös hokizásra.