Sziasztok! Most péntek 14 órától 16:30ig a Szauna69-ben leszek. Szívesen találkozom egy, vagy akár több normális pasival. (Az adatlapom szerint keresek jelentkezőket.) Írjon, akit érdekel!
Csepelen veretném passzíval,privátba írj
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Passzív kiverné most Csepelen autójában? privátba írj
Most/ma délelőtt 11ker Bocskai úton lenne srác?
Helyem van.
Privátba írj!
Helyem van.
Privátba írj!
Igen,akár rendszeresen is.
(Ez egy válasz tadammm üzenetére (2025. 01. 29. szerda 03:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este valaki Vp-ben?
Sziasztok! Aktív biszex vagy meleg pasit keresünk legyszives olvasd el ami le van írva a társkeresős oldalunkon mert csak azt és csak arra keresünk ami ott le van írva koszi

Hali! Szopatna valaki mostanság a 2. vagy 3. kerületben?
Igen 20ker
(Ez egy válasz sprite31 üzenetére (2025. 01. 29. szerda 02:39), amit ide kattintva olvashatsz)
bp?
Párom már sajnos lefeküdt de én vagyok. Ha izgalmas lenne egy autós kaland most számodra írj . Pest megyében vagyok. Köszi
Ma Vecsésen kalandoznék
Most valaki autóskaland Újpesten?
Még aktuális
(Ez egy válasz Wsnail üzenetére (2025. 01. 27. hétfő 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 27. hétfő 12:23

Esztergom környékén egy közös hoki vagy esetleg leszopna valaki a héten valamelyik délelőtt? Autóban ill a természetben. Ha lehet legyél 30 alatt.

Szopatnek most 20ker helyem van
Szombat esti órákban keresek egy pár órás kalandra társat. Passzív sovány szőrtelen fiatal srác vagy domináns nálam idősebb nagyobb nagy farkú srácot keresek.
Szombathely, ma este, nalad! Legy perverz - privi
Kecskeméti párt keresek
Mai napon egy hozzám hasonló srác farkát kiverném . Kb éjfélig leszek elérhető , privátban válaszolok.