Bicskén ma 17:00 után 20:00 ig szopnék és dugható is vagyok helyem nincs de ha van autód benne vagyok egy autós kalandban
Sziasztok!
Harkány, és környékéről keresek kölcsönös orálra potens pasit!
Harkány, és környékéről keresek kölcsönös orálra potens pasit!
Sziasztok! Ma délután Győrben esetleg pár vagy férfi?
Reggel kecskemèten szopok baszhato vagyok hely van
Budán délután szopni szopatni keresek!
Valaki leszophatna én keverem afarkad
Helyem van Kisvárdán
Helyem van Kisvárdán
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci, párhoz is csatlakozom. Képeim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van
Hajdú-Bihar vagy Békés megyei férfit keresek, lehetsz heteró, bi, meleg. Megtaláljuk azt ami mindkettőnknek jó.
Légy férfias, kanos és jó ha van autód, bár néha van helyem is.
Légy férfias, kanos és jó ha van autód, bár néha van helyem is.
Biszex párt keresek
Baja és környéke? Hely van, utazni tudok
Fehervar vki közöshokira?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Sziasztok. Hozzám hasonló nagymakkú, vastag havert keresek közös masztihoz, illetve hölgynél hármashoz.
Titkos rendszerese találkákhoz keresek olyan kiváncsi hetero vagy biszex urat srácot aki kipróbálna az orális játékokat egy igényes ápolt Pestmegyei sráccal.Nem baj ha teljesen kezdő vagy csaj légy megbizható korrekt.A találkozások inkább esténként jók nekem vagy hétvégén akár napközben.Kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod.Maximálisan diszkrét vagyok!
sziasztok, párral ismerkednék Hollandiában ahol a bi nem akadály . élvezzuk az életet és egymást.
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Képek, videók profilon. Privátban irj
Sziasztok, Veszprém és környékén nagy popsis, passzív keresi partnerét, hely kell.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Passzív srácot keresek max 30 éves korig. Hely kellene.
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be. Odaadó bi passzív vagyok, Egerből, vagy távolabbról is, helyem van.