Most
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 05. szerda 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 05. szerda 07:11
Törölt felhasználó (4727920)

Ma aktiv Bp?
Ahm de hely nincs
(Ez egy válasz Zsoltika933 üzenetére (2025. 02. 05. szerda 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskeméten keresek uni/aktív partnert kölcsönös orálra, s minden egyéb jóra.Hely kell!
Hali. Ma napközben 11 kerületben valaki esetleg? Idősebb partnert keresek inkább
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
III. kerület, Kolosy tér környékén szopnék kanos pasit!
Ma napközbe kölcsönös cumira borotvált srácot keresek Kecskeméten
Nincs senki Gyöngyösön aki szopni szeretne? Diszkrét ápolt borotvált a farkam.irj privatba ha magadra ismertél

Most raero aktiv?
Ma délután seggbe raknék egy fiatal passzívat.
Hoki cumi belvárosban
Ma 13 òrakor nyut a Magnum, ki jonne le?
Szia én lehet .
(Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2025. 02. 05. szerda 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma délután Győr és Móvár környékén Partneremet keresem
Kaland Kenese környékén?
Sziasztok!
Nagy,extranagy farku partnert keresek,aki elsoként élvezhet a számba,és keresek kisebb farku partnert aki a szüz popsimat avatná fel!
Nagy,extranagy farku partnert keresek,aki elsoként élvezhet a számba,és keresek kisebb farku partnert aki a szüz popsimat avatná fel!
Masszirozni tudó passziv bi basival ismerkednék
Sziasztok!
Somorján egyedülálló biszex 23 éves pasiként keresek játszótársat/játszótársakat ma estére!
Helyem van, hotelben!
Fotót küldök, és várok az ismerkedésnél
Somorján egyedülálló biszex 23 éves pasiként keresek játszótársat/játszótársakat ma estére!
Helyem van, hotelben!
Fotót küldök, és várok az ismerkedésnél

Szia
Csak a magnumba jársz?
Már rég voktam milyen mostababan
Föleg pl a szombat
Es kilyenek a meztelen esték? (Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2025. 02. 05. szerda 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak a magnumba jársz?
Már rég voktam milyen mostababan
Föleg pl a szombat
Es kilyenek a meztelen esték? (Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2025. 02. 05. szerda 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)