ma estére keresek sexpartnert győr mellett lakom,helyem van
Holnap reggel szép farkat szopnék Szombathelyen, hely van.
szopnék XI kerben
És ha nem ? Írjál rám először . Ne ide írkálj.adatlapod tele van . Nekem meg a zacskóm
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 02. 05. szerda 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 05. szerda 15:33

Meg még annyi lenne hogy töltsd már ki azt a kib...ott adatlapodat mert így senki nem fog írni. Hihetetlenek az emberek tényleg. Itt erőlködnek adatlap nélkül.
Fiút !
Febr.7 péntek estére keresünk
profilunknak megfelelő pasikat
egy szaunás Bp- helyen
2 pár vagyunk eddig.
Febr.7 péntek estére keresünk
profilunknak megfelelő pasikat
egy szaunás Bp- helyen
2 pár vagyunk eddig.
Nem feltétlenül. Engem már adatlapos is átvert már, nem is egy.
(Ez egy válasz Lenzo77 üzenetére (2025. 02. 05. szerda 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Péntekre keresném diszkrét partnerem hölgy, pár, pasi személyében Győr és környékén. Hely megoldható, utazás nem gond. Keressetek bátran

Meg még annyi lenne hogy töltsd már ki azt a kib...ott adatlapodat mert így senki nem fog írni. Hihetetlenek az emberek tényleg. Itt erőlködnek adatlap nélkül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 05. szerda 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 05. szerda 15:28
Törölt felhasználó (4771056)

Szia! Valaki aki tényleg akar egy forró kalandot , felhívhatna magához , aztán mehet reggelig . Ennyi lenne
Budapest

Szia! Valaki aki tényleg akar egy forró kalandot , felhívhatna magához , aztán mehet reggelig . Ennyi lenne
Budapest

Tegnap voltam, nagyon jó kis társaság volt. Voltak fiatalok is bőven.
(Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2025. 02. 05. szerda 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Én írtam rád, de válaszra sem méltattál.....
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2025. 02. 05. szerda 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Szerintem egy kitöltött adatlap sokat segítene!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 05. szerda 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 05. szerda 14:15
Törölt felhasználó (4771056)

Nyugi én sem senkit . .. basszás itt az egész
Nyugi én sem senkit . .. basszás itt az egész
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2025. 02. 05. szerda 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Dél pesti régióból ismerkednék fiuval, lánnyal egyaránt. Szép álpolt farkam van, szexben minden szeretek adni, és kapni egyaránt.
Ápolt, jó megjelenésű férfi vagyok, érdekel kaland nálad, szabadban, autóban, nyilvános helyen.
Ha felkeltetten az érdeklődésed butasanya1 skype név, vagy itt az oldalon írj bátran.
Dél pesti régióból ismerkednék fiuval, lánnyal egyaránt. Szép álpolt farkam van, szexben minden szeretek adni, és kapni egyaránt.
Ápolt, jó megjelenésű férfi vagyok, érdekel kaland nálad, szabadban, autóban, nyilvános helyen.
Ha felkeltetten az érdeklődésed butasanya1 skype név, vagy itt az oldalon írj bátran.
Én nem találok senkit magamnak
Sziasztok!
Szopnék ma Bp-n keresek valakit aki végre jòl megszopatna.Helyem van.Lehetsz hetero bi meleg.Írj ha szopatnál egy jòt
Szopnék ma Bp-n keresek valakit aki végre jòl megszopatna.Helyem van.Lehetsz hetero bi meleg.Írj ha szopatnál egy jòt
Dunaújváros Szekszárd vonalon valaki aki megszopatna?
Idősebb aktívat keresek.
Szia
Csak a magnumba jársz?
Már rég voktam milyen mostababan
Föleg pl a szombat
Es kilyenek a meztelen esték? (Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2025. 02. 05. szerda 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak a magnumba jársz?
Már rég voktam milyen mostababan
Föleg pl a szombat
Es kilyenek a meztelen esték? (Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2025. 02. 05. szerda 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)