Valaki szopna bugyis fiút ma este Budapesten?
Még egy órán keresztül valakinek kiverném a kocsijában a IV. kerületben

Jóképű, izmos sportos pasival szivesen ismerkednek, nem mindenáron pasizom, állando partnert leresek
Dunaújváros?
Olyan vagyok mint a Spanyol-nátha... Mindenki megkaphat...)
Sziasztok most valakinek kiverném a kocsijában a IV. kerületben!
sziasztok ma a 17. kerületben szopatnék
Debrecenben cumiznék masztiznék akár kölcsönösen ( most szőrös a farkam) diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok .
Egy normális srácot keresnénk kölcsönös hokira úgy hogy párom is besegítene. 26-38 éves korig . Adatlapon több info.
Egy normális srácot keresnénk kölcsönös hokira úgy hogy párom is besegítene. 26-38 éves korig . Adatlapon több info.
szopnék ma bp-n autómban

Balaton, Fonyod kornyeke valaki?
Sziasztok …. Jóképű , igényes bisex srácot keresek aki szopatna és dugna párom előtt ….
Ő masztizna ránk ha lenne kedve valamihez beszáll !!! Elsődlegesen nem az ő kényeztetése a cél , hanem engem kell szopatni , dugni . Heterók ne keressenek . Csak aki tudta értelmezni a keresési feltételeket . Viber ,whatsap - ra képeket kérünk . Ha nem megy választ sem kapsz !! Nem könyörgünk senkinek .
Ő masztizna ránk ha lenne kedve valamihez beszáll !!! Elsődlegesen nem az ő kényeztetése a cél , hanem engem kell szopatni , dugni . Heterók ne keressenek . Csak aki tudta értelmezni a keresési feltételeket . Viber ,whatsap - ra képeket kérünk . Ha nem megy választ sem kapsz !! Nem könyörgünk senkinek .
Idősebb macis pasi szopatna ma?
Hali
Valaki tud nyilvános glory helyet??
Valaki tud nyilvános glory helyet??
Sziasztok most van kint valaki a reptéren?
Február 9 vasárnap estére keresek bi, vagy meleg pasit, hely megoldott M.óváron. írj privát
A héten valamelyik nap jó lenne?
(Ez egy válasz Bmegye üzenetére (2025. 02. 08. szombat 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 08. szombat 14:47

Békéscsabán ma este valaki?
47 vagyok.
Max, diszkréció ápoltság és tisztaság mellett.
47 vagyok.
Max, diszkréció ápoltság és tisztaság mellett.
Mikor szoktam benézni a Dunakeszi Auchan glory-ba? Hetente néhány alkalommal. Hétköznap este negyed 9 körül. Vasárnap, ha úgy jön ki, délelőtt negyed 11-kor és délután/este negyed 7 körül.
Sziasztok! Ma estére, kora hajnalra keresek Nagytarcsa mellé egy férfit, aki a kocsijában megszopatna és erosen megbaszna! Ha csak ülnél, kényeztetjetnélek, az is érdekel. Ha érdekel, írj!
Hétfő napközbenre keresek aktív pasit, aki tud domináns lenni és kielégítené enyhe sub hajlamomat! Hely van