Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Képek, videók profilon. Privátban irj
Békésmegyei pasit szopnék.Utazni tudok,helyem nincs
Ma a kora esti órákban szopnék. Lehetsz kíváncsi hetero is. Tata és környéke.
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Én épp kinn vagyok
(Ez egy válasz Laci7211 üzenetére (2025. 02. 09. vasárnap 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Kár, hogy nagyon messze vagy. Jók videóid.
Üdv.
Zsobe (Ez egy válasz szendeszuz17 üzenetére (2025. 02. 09. vasárnap 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 09. vasárnap 09:41
Üdv.
Zsobe (Ez egy válasz szendeszuz17 üzenetére (2025. 02. 09. vasárnap 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Gyorben, kornyeken ma perverz faszimado idosebb pasi hellyel? Irj privit!
Fél óra mulva vki reptéren ?
Ma estére keresek bi, vagy meleg, passzív uni partnert. Hely van M.óváron. írj privát
Hi.13kerbe,boszex pasikat keresek
Sziasztok! Valaki ma este 6-7 körül autós vagy autó melletti kalandra lenne? Aktív vagyok! Ha nem csak orált akarsz, mégjobb lenne! smile
Reptéren van vki?
Sziasztok. Helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van
Foglalt volt a glory. Este negyed 7 körül visszanézek.
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.
Még mindig keresek Gyöngyösön helyel rendelkezöt légy diszkrét és ápolt.az sembaj ha titokban keresel én is titokban keresek.ha magadra ismertél irj privátb
Gyorben, kornyeken ma perverz faszimado idosebb pasi hellyel? Irj privit!
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
sziasztok, párral ismerkednék Hollandiában ahol a bi nem akadály . élvezzuk az életet és egymást.
Eger,Mezőkövesd,Miskolc! Aktív partnert keresek!
Nem levelezni szeretnék!!
Nem levelezni szeretnék!!
11. Ker ben hellyel rendelkező fiú van esetleg ma?