Valamit ki kellene találni, mert megint foglalt volt a Dunakeszi Auchan glory. Kezdünk túl sokan lenni, így sokan lemaradnak... Mondjuk azokat soha nem értettem, akik beülnek X ideig, nyomkodják a telefonokat és csak a helyét foglalják...
Valaki szopna most? Bp.
Holnap delelott szegeden szopatnek
Sziasztok 25 éves ápolt biszex srác vagyok szívesen ismerkednek bárkivel
Számomra a távolság nem akadály írj ha lenne kedved ismerkedni

Most Pest ?

Százhalombatta szopnék olyan pasit aki otthon nem kapja meg ami jár.. valaki? Ma?
Valaki most Pest? Szopnék egy jót. Le is nyelem.
Veszprémben és a környékén szopatnem nem kamus pasit.
Kecskemèten szopnèk èlvezz a szàmba
Autós kaland?
Lenne 20+ os pasi?
Egyébként meglepő hogy ott még mindig működik. Elég rég óta ahogy hallom. Persze 20 kerben elég hamar lezárták ezeket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 09. vasárnap 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 09. vasárnap 21:00
Törölt felhasználó (4690837)

Valamit ki kellene találni, mert megint foglalt volt a Dunakeszi Auchan glory. Kezdünk túl sokan lenni, így sokan lemaradnak... Mondjuk azokat soha nem értettem, akik beülnek X ideig, nyomkodják a telefonokat és csak a helyét foglalják...
Ma napközbe kölcsönös szopásra keresek Kecskemét környéki partnert
Kisvárda valaki?
Miskolcon valaki?
Debreceneben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Egyébként meglepő hogy ott még mindig működik. Elég rég óta ahogy hallom. Persze 20 kerben elég hamar lezárták ezeket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 09. vasárnap 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 09. vasárnap 21:00
Törölt felhasználó (4690837)

Gödöllőn cumiznék
30as passzív, fiatal srácot keresek, egymás előtti, kölcsönös vagy egyoldalú kézimunkára, vagy esetleg többre. Helyed legyen, vagy autóban oldható meg. Esztergom és környéke.
Miskolcon és környékén valaki most? Autóval tudok mozogni.