Reptérnél szopok délig.
Valaki még?
Valaki még?
Nálam a 11-ben menne!
(Ez egy válasz Nemadommm üzenetére (2025. 02. 12. szerda 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 12. szerda 11:20

Valakinek nincs kedve most kiverni a farkam ? Sok jön és imádom ha magamra vagy rad élvezhetek! Kocsiban vagy nálam! 15.ker környéke
Valakinek nincs kedve most kiverni a farkam ? Sok jön és imádom ha magamra vagy rad élvezhetek! Kocsiban vagy nálam! 15.ker környéke
Párként Győr vagy környékén helyel rendelkező Bi Uni házibarátot keresünk.
Mindkettőnk örömére, és mi az ő örömére!!!
Heteró férfi nem érdekes számunkra!!!
Mindkettőnk örömére, és mi az ő örömére!!!
Heteró férfi nem érdekes számunkra!!!
valaki ma délután kiverné esetleg szopná a faszom Tiszakécske és környékén irj privátban.
Szopna valaki most 3 ker hely van?
Mikor?
(Ez egy válasz Botond9301 üzenetére (2025. 02. 12. szerda 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Paks mellett lakom helyem van szopnék egy faszt
Ma délután / este Nagykátán valaki orálra?
Most fehervaron vki közöshokira?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Szomjazom a spermára.
Szopasson már meg valaki. (Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2025. 02. 10. hétfő 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 10. hétfő 14:12
Szopasson már meg valaki. (Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2025. 02. 10. hétfő 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Ismét elő jött a buzi énem.
Sürgősen gecit kell nyelnem. (idén még nem szoptam faszt)
Egerben keresem a szopatóm.
Nap közben tudunk találkozni, helyem jelenleg nincs.
Romák nem vonzanak.
Ismét elő jött a buzi énem.
Sürgősen gecit kell nyelnem. (idén még nem szoptam faszt)
Egerben keresem a szopatóm.
Nap közben tudunk találkozni, helyem jelenleg nincs.
Romák nem vonzanak.
Sziasztok. 25 éves macis alkatú srác vagyok. Olyan aktív kanos perverz pasikat keresek akik szeretik a macis srácokat. Ha lenne minimum 3 pasi akkor kibérelnék egy szobát és ott tudnék fogadni mindenki, akár egyszerre de külön-külön is,megbeszélés kérdése.Ha érdekel valakit a dolog írjon rám!!! Hajdúszoboszlón lenne az apartman.
Ecseri reptér melett valaki? Szivesen kényeztetném szájjal.
3 negyed 11ig kinnt leszek
3 negyed 11ig kinnt leszek
?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 12. szerda 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 12. szerda 07:17
Törölt felhasználó (4759810)

Helo. 9-10 óra környékén egy játszótársat keresek. Gödöllő közelében leszek , búvóhely adott vagy akár autós kalandra is van megfelelő helyem. Közös hoki, 1-2 sexkép megnézése akár páromról . Vagy más hasonló izgalmas reggeli kaland
Tapolcán most valaki?
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Ma napközben szopnék szopatnék Kecskemét környékén
Fehervaron közöshokira vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Csepelen veretném passzíval autójában.Prívátba írj
26 éves hosszú hajú szexi ázsiai sissy szexcsajommal keresek, aktiv Kant /bi/ 3mas szexre. Zuglói napközbeni hellyel.
PM
PM