Miskolcon most valaki hoki cumi
Kaland ma valaki Siófokon?
Ma valaki kecskemet kornyeken? Hely,kocsi van
Reptérnél szopok délig.
Valaki még?
Valaki még?
Nálam a 11-ben menne!
(Ez egy válasz Nemadommm üzenetére (2025. 02. 12. szerda 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 12. szerda 11:20

Valakinek nincs kedve most kiverni a farkam ? Sok jön és imádom ha magamra vagy rad élvezhetek! Kocsiban vagy nálam! 15.ker környéke
Valakinek nincs kedve most kiverni a farkam ? Sok jön és imádom ha magamra vagy rad élvezhetek! Kocsiban vagy nálam! 15.ker környéke
Párként Győr vagy környékén helyel rendelkező Bi Uni házibarátot keresünk.
Mindkettőnk örömére, és mi az ő örömére!!!
Heteró férfi nem érdekes számunkra!!!
Mindkettőnk örömére, és mi az ő örömére!!!
Heteró férfi nem érdekes számunkra!!!
valaki ma délután kiverné esetleg szopná a faszom Tiszakécske és környékén irj privátban.
Szopna valaki most 3 ker hely van?
Mikor?
(Ez egy válasz Botond9301 üzenetére (2025. 02. 12. szerda 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Paks mellett lakom helyem van szopnék egy faszt
Ma délután / este Nagykátán valaki orálra?
Most fehervaron vki közöshokira?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Szomjazom a spermára.
Szopasson már meg valaki. (Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2025. 02. 10. hétfő 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 10. hétfő 14:12
Szopasson már meg valaki. (Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2025. 02. 10. hétfő 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Ismét elő jött a buzi énem.
Sürgősen gecit kell nyelnem. (idén még nem szoptam faszt)
Egerben keresem a szopatóm.
Nap közben tudunk találkozni, helyem jelenleg nincs.
Romák nem vonzanak.
Ismét elő jött a buzi énem.
Sürgősen gecit kell nyelnem. (idén még nem szoptam faszt)
Egerben keresem a szopatóm.
Nap közben tudunk találkozni, helyem jelenleg nincs.
Romák nem vonzanak.
Sziasztok. 25 éves macis alkatú srác vagyok. Olyan aktív kanos perverz pasikat keresek akik szeretik a macis srácokat. Ha lenne minimum 3 pasi akkor kibérelnék egy szobát és ott tudnék fogadni mindenki, akár egyszerre de külön-külön is,megbeszélés kérdése.Ha érdekel valakit a dolog írjon rám!!! Hajdúszoboszlón lenne az apartman.
Ecseri reptér melett valaki? Szivesen kényeztetném szájjal.
3 negyed 11ig kinnt leszek
3 negyed 11ig kinnt leszek
?
(Ez egy válasz Errekimondottan üzenetére (2025. 02. 12. szerda 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 12. szerda 07:17

Helo. 9-10 óra környékén egy játszótársat keresek. Gödöllő közelében leszek , búvóhely adott vagy akár autós kalandra is van megfelelő helyem. Közös hoki, 1-2 sexkép megnézése akár páromról . Vagy más hasonló izgalmas reggeli kaland
Tapolcán most valaki?
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Ma napközben szopnék szopatnék Kecskemét környékén