Kedd délután 15 óra körül szopnék.
Helló.13kerbe,biszex pasik?
Szia, írtam
(Ez egy válasz jeel34 üzenetére (2025. 02. 17. hétfő 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Idősebb szopatni akaró pasit keresek.
Munkaidőben hellyel rendelkező aktív pasi van itt, Bp-n?
Sziasztok!
Keresek első körben egy budapesti hellyel rendelkező, türelmes és kedves pasit. Amit viszont kivételesen szeretnék, hogy minimum 19 centis mérettel rendelkezzen. Ha magadra ismertél várom a jelentkezésed és mindent elmondok!
Bence
Keresek első körben egy budapesti hellyel rendelkező, türelmes és kedves pasit. Amit viszont kivételesen szeretnék, hogy minimum 19 centis mérettel rendelkezzen. Ha magadra ismertél várom a jelentkezésed és mindent elmondok!

Bence
Ma 16 30 kor a pólus posta melletti wc ben szopatnék.
Kedd délelőtt szopnék szopatnék Kecskemét környékén
ma estecrepter mogott kocsibol popsival kifele leszek... odajossz dugsz lelepsz alapon
Kedd délelőtt keresnék igényes fiút, aki kényeztetné méretes farkam Keszthely környékén. Hely van.
Valaki taksony környékén?
Sziasztok, olyan személyt keresek, aki kora reggel kényeztetné a farkamat! Vas megye! Utazni tudj! Irj privibe
Aktív pasi aki jönne vagy jár holnap Monor Gomba fele 9-14 között rá érek hely van.
Idősebb szopatni akaró pasit keresek.
Veszprém környékén szopatnék.
Masszirozni tudó passziv bi pasival ismerkednék, napközbeni találkozöra
Sziasztok,
Ma delutan Szentendre ? Helyem van sportos bi uni srac vagyok .
Ma delutan Szentendre ? Helyem van sportos bi uni srac vagyok .
Újpalotait keresek , akinek van helye!
Akár hosszútávra.
Akár hosszútávra.
cumi ,hoki -Pakson
Esztergom és környékén szivesen kényeztetném farkad olajos kezemmel,légy borotvált és ha érdekel felugrok hozzád egy fél órára.