Sziasztok, ma délelőtt, várom aktív, vagy uni biszex partneremet,orális örömömre, őrs vezér térnél,hely van. Várom a jelentkezőt.
XI. ker oralra?
Délelőtt monoron veretném
Bp deleott aktiv pasi hellyel? Vagy közeléből is ok…PM
Az éjjel elmúlt de írtam privátot, beszéljünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 18. kedd 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 18. kedd 20:40
Törölt felhasználó (4747179)

Paks éjjel, közös szopás?
Nem gyalog voltam lent a parton
(Ez egy válasz JB004 üzenetére (2025. 02. 18. kedd 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki szopatna Fehérvár Bicske közt délelőtt
Pécsen szopna valaki kocsiba?
Pécsen szopna valaki kocsiba?
Hali! Valaki szopatna esetleg most/ma hajnalban Budapesten?
Irtam
(Ez egy válasz zizu0709 üzenetére (2025. 02. 19. szerda 02:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 19. szerda 02:34

Hello! Dunaharaszti,Szigetszentmiklós környékéről keresek kölcsönös orálra partnert.
Hello! Dunaharaszti,Szigetszentmiklós környékéről keresek kölcsönös orálra partnert.
Szép estét. Olyan partnert keresnek aki szereti a hosszas finom kenyeztető együtt...... Erd es környékén. Es csak aki tényleg mostanába talalkozna is!!

Holnap délelőtt megyek Miskolcra. 10 körül indulok. Nem akar valaki az M3 mentén egy parkolóban leszopni?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Mivel voltál, sötét Peugeot?
(Ez egy válasz westboy üzenetére (2025. 02. 18. kedd 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombathelyen, kornyeken perverz pasi hellyel?
irj privit

Paks éjjel, közös szopás?
Merre?
(Ez egy válasz TöbbesKalandok35 üzenetére (2025. 02. 18. kedd 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Közös masztira, oralra keresek ma valakit!