Bp.. Csütörtök és péntek de11 ill du 5 között lenne helyem... diszkréten és komplikációk nélkül szopnék,a gecit nyelem..viszonzás nem szükséges,de lehetséges...Esetleg aktus de abban kizárólag aktiv vagyok..
Irj..egyeztessünk..találkozzunk...
Irj..egyeztessünk..találkozzunk...
Szia. Visszafelé nem aktuális?
(Ez egy válasz malacka66 üzenetére (2025. 02. 18. kedd 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 18. kedd 22:34

Holnap délelőtt megyek Miskolcra. 10 körül indulok. Nem akar valaki az M3 mentén egy parkolóban leszopni?
Szombat-vasárnap Budapesten cumiztatnék. Ápolt hetvenes vagyok normál mérettel Hely szükség esetén van.
Szopnálak élvezésig. Most. Bcsaba. Helyem nincs, tudok utazni.
Pécsen szopna valaki kocsiba?
Ma délután találkoznék egy bi.pasival. kölcsönös maszti orál pucérkodás!
Ha viszonzas nélkül érdekelne hogy csak te szopsz le engem akkor oké.
(Ez egy válasz Lenzo77 üzenetére (2025. 02. 19. szerda 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
41 màr nem jò?
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2025. 02. 19. szerda 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 19. szerda 08:37

Cumiztatna ma valaki 40 éves korig? 45 éves férfi vagyok. 13.ker
Vagy az is lehet, hogy hol férfiként él, hol nőként.
(Ez egy válasz PETER45 üzenetére (2025. 02. 19. szerda 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Vecsés környékén kamionba valaki?
Igen pont azt néztem én is most akkor ˇˇAnyukaˇˇVagy Pasi
(Ez egy válasz Lenzo77 üzenetére (2025. 02. 19. szerda 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 19. szerda 09:25

Szia! Kicsit furcsa hogy az adatlapod szerint hetero anyuka vagy! Mi van ezen a fórumon?
Ma valaki a számba verné a farkát, délután 5 óra körül? Az autómban. Szentendre, Óbuda környékén????
Budapest Pécs M6 on valaki?
Sziasztok, valaki holnap Szombathelyen le cumizna? Délután 4-tol fel5 így! Irj!
Fejér megyei 34 éves heteroflexibilis kezdő férfiként keresnék kezdőt, vagy türelmes tapasztalt pasit esetleg párt ha nem lehetetlen
a Bi oldal felfedezésére. Max 40 éves korig és csak a közelből.

Helló közös hokira várok pasikat Miskolcon
Farok masszàzsra keresek kanos pasit!
Írj!
Írj!
Pólus, Csömör környékén most bi pasi aki komolyan is gondolja????
Fent volt akció a parkolóban.
(Ez egy válasz westboy üzenetére (2025. 02. 19. szerda 04:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyöngyösöi diszkrét ápolt helyel rendelkezöt keresek imádok szopatni dugni.titokban keresek partnert.az semgond ha te is totokban keresel