Csepelen szopnék, szopatnék
Valakinek nincs kedve el élveztetni most Budapesten? Ha esetleg prosztata masszazsban is tudna részesíteni közben az lenne a legjobb
ki akarom próbálni! Kocsimban vagy nálad! Tetovált vagyok sok anyaggal

ma este repter mogott kocsibol popsival kifele leszek... odajossz dugsz lelepsz alapon teljesen zart szopo alarcban várlak...
Pesten ma orál kaland?
Hello!
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Hármasban jártas vagyok, Budapesten lakom, írjatok bátran!
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Hármasban jártas vagyok, Budapesten lakom, írjatok bátran!
Sziasztok!
Eger és környékén keresek UNI pasit, szabadidő kellemes eltoltesere.
Eger és környékén keresek UNI pasit, szabadidő kellemes eltoltesere.
Sziasztok. 25 éves macis alkatú srác vagyok. Olyan aktív kanos perverz pasikat keresek akik szeretik a macis srácokat. Ha lenne minimum 3 pasi akkor kibérelnék egy szobát és ott tudnék fogadni mindenkit, akár egyszerre de külön-külön is,megbeszélés kérdése.Gumi használata erősen ajánlott de azt én adnék. Ha érdekel valakit a dolog írjon rám!!! 24-50 éves korig keresek.
Hajdúszoboszlón lenne az apartman.
Hajdúszoboszlón lenne az apartman.
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van
Sziasztok!
Holnap délelőtt cumiznék,egy igényes pasit!
Utazni tudok!Újpest,Fót,Dunakeszi,Gödöllő,Hatvan,Gyöngyös,Jás- zberény!
Holnap délelőtt cumiznék,egy igényes pasit!
Utazni tudok!Újpest,Fót,Dunakeszi,Gödöllő,Hatvan,Gyöngyös,Jás- zberény!

Szegeden és környékén keresek hokipartnert, egymásnak kiverni, lehetőleg úgy hogy legyen helyünk. Max lightosabb dolgok.
Sziasztok! Balaton déli part környékén ismerkednék.
Olyan partnert keresnék aki bevezetne a bi dolgokba, tartós diszkrét kapcsolatot keresnék. Vékony illetve normál testalkat.kb 40 éves korig. Igényesség adott és elvárt. A legjobb az lenne ha te is kezdő lennél. Monor és környéke lenne az ideális. Esetleg ha szeretsz sportolni akkor kellemeset a hasznossal is egybe lehetne kötni.
Továbbá 18/6 os intim. A többi infó az adatlapon. Kép jelölés után látható.
(Ez egy válasz Pasi366 üzenetére (2025. 02. 25. kedd 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 25. kedd 15:21

Olyan partnert keresnék aki bevezetne a bi dolgokba, tartós diszkrét kapcsolatot keresnék. Vékony illetve normál testalkat.kb 40 éves korig. Igényesség adott és elvárt. A legjobb az lenne ha te is kezdő lennél. Monor és környéke lenne az ideális. Esetleg ha szeretsz sportolni akkor kellemeset a hasznossal is egybe lehetne kötni.
Szopnék szopatnék Bp írj
Hali
Valaki szopatna ma egyet Ózdon?
Valaki szopatna ma egyet Ózdon?
Debrecen mellett szopnék helyem van most az esti orákig !
Reptérnél cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Holnap Eger környékén valaki
Csepelen szopnék, szopatnék
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.