Népliget fele kocsiban szopnék.
Sziasztok!
Aktiv a szerepjátekot kisebb többest kedvelő partnereket keresek! Esetleg egy olyat aki segitene szervezni! Megmozgatja a fantáziamat a gondolat ahogy egy kisebb többes társasag szerepjátek keretében megerőszakolna, a vagyaitok, ösztöneitek szolgájáva vállnék.
Aktiv a szerepjátekot kisebb többest kedvelő partnereket keresek! Esetleg egy olyat aki segitene szervezni! Megmozgatja a fantáziamat a gondolat ahogy egy kisebb többes társasag szerepjátek keretében megerőszakolna, a vagyaitok, ösztöneitek szolgájáva vállnék.
Harkányban kölcsönös szopás valaki???
Tele vagy és ürítenél? Segítek neked. Helyem van
Aktiv ferfit keresek aki megszopatna , akar rendszeresen is!
Hali ma valaki taksony?
Holnap kedd délután Csepelen szopnék, szopatnék
Hódmezővásárhelyen holnap!
Holnapra keresek egy kemény és formás farkat, ha tele a zacsid én örömmel kiverem neked, a végén rám is spriccelhetsz, jó kéz ügyességgel és térdepelve szeretem csinálni.
Lakás van Hmvhelyen, de a kocsimban is csinálhatjuk valami csendes helyen, ápoltság adott és elvárt.
Holnapra keresek egy kemény és formás farkat, ha tele a zacsid én örömmel kiverem neked, a végén rám is spriccelhetsz, jó kéz ügyességgel és térdepelve szeretem csinálni.
Lakás van Hmvhelyen, de a kocsimban is csinálhatjuk valami csendes helyen, ápoltság adott és elvárt.
Kedd délután Csepelen szopnék, szopatnék
Ma du Szegeden valaki?
Olyan partnert keresek aki felvenné első szopásom amit szopó maszkban végeznék rajtad teljesen arc nélkül diszkréten. Kor nem. Ápoltság diszkréció fontos. Szép napot mindenkinek. Mail Címem az adatlapon.
Sziasztok . Jönn valaki ma esetleg magnum szaunaba ?
Délután a reptérhez jön ki valaki ?
Sziasztok,
Sportos bi uni srac vagyok, rendszeres diszkret havert keresek.
Hely adott Szentendren
Sportos bi uni srac vagyok, rendszeres diszkret havert keresek.
Hely adott Szentendren
Milyen lehet nyugodt kôrûlmènyek kôzôtt szopni, majd dugni is? Bp.bi pasi, hely van
Polus környékén szopatnék..
sziasztok!
Rétság környékén valaki ismerkedni?
Rétság környékén valaki ismerkedni?
Fehervar bisex srac vagy pasi közöshokira?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Veszprémben és a környékén szopatnék diszkrét partnert.
Maszti,orál,használt bugyi diszkréten,