Hali . Párommal együtt kivernénk egy srác farkát aki az én farkamat cserébe szintén verné. Autós kaland lenne .
Kérlek képpel és adatlappal jelentkezz
Kérlek képpel és adatlappal jelentkezz
Pár párt keres most Bp
Szivesen kényeztetnék orálisan(akár egyoldalúan is) kezdő vagy nős pasit,biszex srácot,Igényes ápolt hellyel rendelkező Pestmegyei srác vagyok..Kövérek,igénytelenek kérem ne!Főleg esténként érek rá,de hétvégén megoldható napközben is.Irj !
Szopatni szopni most Budán!
Solymáron es kornyeken kolcsonos szopas? Jovo het folyaman napkozben. Helyem nincs
Ma estére ápolt sportos igényes pasit keresünk!!!!
Hello! Közös hokira és orálra keresek valakit, lehetőleg egyidősek velem, vagy fiatalabbat!
Dabas környékén fiatal fiú? Legyen helyed!
miskolcon cumiznék
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
Kecskemét-Solt. Aktiv fiút keresek ma estére. Program, sex.... privát keress.
Sziasztok.
33 éves átlagos testalkattal , 17 cm es vastag farokkal ,nős férfiként szeretném ma éjjel kipróbálni milyen egy férfival együtt lenni. Ami érdekel : farokverés kölcsönösen, orál oda vissza akár, simogatás, masszázs, simogatás. Szex csak úgy ha én duglak meg. Ha van nő ruhád szivesen látlak benne, felizgat. Kizárólag akkor írj ha van helyed Bp 9,10,19,20, vagy 21 kerületben, és éjfél után ráérsz hogy meglátogassalak.
33 éves átlagos testalkattal , 17 cm es vastag farokkal ,nős férfiként szeretném ma éjjel kipróbálni milyen egy férfival együtt lenni. Ami érdekel : farokverés kölcsönösen, orál oda vissza akár, simogatás, masszázs, simogatás. Szex csak úgy ha én duglak meg. Ha van nő ruhád szivesen látlak benne, felizgat. Kizárólag akkor írj ha van helyed Bp 9,10,19,20, vagy 21 kerületben, és éjfél után ráérsz hogy meglátogassalak.
Gyere fel hozam egy jó olajos fasz maxast garantáltan nagy elvezetett fogsz érezni közbe kicsi orálisan fel állítom majd kifejem olajjal irj
Gyere fel hozam egy jó olajos fasz maxast garantáltan nagy elvezetett fogsz érezni közbe kicsi orálisan fel állítom majd kifejem olajjal irj
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Képek, videók profilon. Privátban irj
Debrecenben keresek ma esti kalandot.
Szekszárdon hellyel rendelkező biszex aktív-uni férfit keresek kölcsönös élvezetekhez. Részletek privát üzenetben.
Partneremet keresem közös oral kalandra
Partneremet keresem közös oral kalandra
Ma nem jön innen valaki a Filmzenei koncertre Győrbe? Kivi hetero is lehet!