Ma estére keresem partnerem kis huncutkodáshoz! Helyem van! Írj nyugodtan!
Kinek van kedve segíteni rajtam? Sok jön!!
Bp! Kocsiban vagy nálad!

Nekem
(Ez egy válasz extrém travi üzenetére (2025. 03. 09. vasárnap 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 09. vasárnap 11:02

Kinek lenne kedve kalandozni szopatni kocsiban vagy szabadban?
Kinek lenne kedve kalandozni szopatni kocsiban vagy szabadban?
Borsod , Nógrád , Heves megye ? Bi pasi vagyok .
Hellyel rendelkező fiatal passzív srácot keresek. Masszírozni is szeretek és tudok is.
Szekszárdon hellyel rendelkező biszex aktív-uni férfit keresek kölcsönös élvezetekhez. Írj privát üzenetet és megbeszéljük.
Ma esti szopásra keresek egy normális srácot. Tata és Komárom környéke. Kíváncsi heterot is.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Nagyon szeretnék ma valakit élvezésig szopni!
Keresek egy normális személyt aki benne lenne egy autós kalandba , ahol kölcsönös vagy csak közös faszverés lenne. Hátsó ülésnél besötétítve az autó . Pár szexképet mutatnék páromról ha úgy izgalmasabb , kis duma akár és ahogy jólesik jöhet a szórakozás . ( párom NEM lenne ott )
Budapesten kényeztetnék egy pasit (max. 45 éves) kézzel és szájjal.
Helyem van, írj ha érdekel.
Helyem van, írj ha érdekel.
Sziasztok. Aktív idősebb férfit keresek fejér megyén belül tartós szex kapcsatra, se több se kevesebb. Utazni tudok.
Magamról: 171 magas, 62kg, szőrös test, vékony alkat, teljesen passzív, nem szeretek csókolózni, nem vagyok szopható.
Análban csak.gumi, ellenkező esetben ne is írj.
Kisebb perverz dolgok érdekelnek.
Magamról: 171 magas, 62kg, szőrös test, vékony alkat, teljesen passzív, nem szeretek csókolózni, nem vagyok szopható.
Análban csak.gumi, ellenkező esetben ne is írj.
Kisebb perverz dolgok érdekelnek.
Aktív biszex pasit keresünk. Hármas pasis felálláshoz. 2Aktív 1 Passzív. Max 45 éves korig. Helyszin Székesfehérvár
Szopnék
Most reggel Keszthelyen szopnék egyoldalúan .
Valaki esetleg akinek lenne kedve segíteni rajtam? Bp. Kocsimban vagy nálad akár! Sok jön!
Valaki mostanaban kozosen egy jo kaland?
Hali . Párommal együtt kivernénk egy srác farkát aki az én farkamat cserébe szintén verné. Autós kaland lenne .
Kérlek képpel és adatlappal jelentkezz
Kérlek képpel és adatlappal jelentkezz
Pár párt keres most Bp