Hát persze …. Nézd már meg az adatlapom te agyzsonglőr. Mi a francnak gyűjteném a képeket mikor tele van vele az oldal. Ezeket mikor álmodtad meg ? Az meg külön érdekelne , hogy honnan tűnök el ?
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2025. 03. 09. vasárnap 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Soha nem értem minek a kép küldés folyton! Mikor ki mész a talipontra es akkor eldöntöd hogy mi legyen tovább.
PL : szexmoziba , glory helyeken nem tudod sose ki van ott csak akkor ha ott vagy és meg látod. Vagy bejön az illető vagy nem.
Képgyűjtögetés korszaka lejárt lemez már szerintem.
Sok kamus habiszti otthon rázogatja vereget képekre videóra. Hatalmas történetek ezek! Szerintem Beteges! (Ez egy válasz Movie üzenetére (2025. 03. 09. vasárnap 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
PL : szexmoziba , glory helyeken nem tudod sose ki van ott csak akkor ha ott vagy és meg látod. Vagy bejön az illető vagy nem.
Képgyűjtögetés korszaka lejárt lemez már szerintem.
Sok kamus habiszti otthon rázogatja vereget képekre videóra. Hatalmas történetek ezek! Szerintem Beteges! (Ez egy válasz Movie üzenetére (2025. 03. 09. vasárnap 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Ma este aktív Kecskeméten ?
Nagy kamus vagy!Képkéregető aztán eltűnsz!Vigyázzatok vele!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 09. vasárnap 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 09. vasárnap 00:24
Törölt felhasználó (4759810)

Hali . Párommal együtt kivernénk egy srác farkát aki az én farkamat cserébe szintén verné. Autós kaland lenne .
Kérlek képpel és adatlappal jelentkezz
Kérlek képpel és adatlappal jelentkezz

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok!
Keresek nyitott, diszkrét pàrt akàr màr ma estére. Helyem van.
Keresek nyitott, diszkrét pàrt akàr màr ma estére. Helyem van.
Vác-Dunakeszi környékén valaki?
Sziasztok! Bi uni női fehérneműs férfi vagyok! Újpest Megyeri út valaki!? Hétfőtől péntekig este! Anyagiaktól mentes szex! Helyen nincs! Írj!
Ma estére keresünk bi pasit.
Sziasztok, holnap estére keresek aktív férfit szopáshoz
Magamról: fiatal, közvetlen srác vagyok. Szeretem ha vadul tömik a számat. Zugló környékén keresek partnert.
Többit priviben

Magamról: fiatal, közvetlen srác vagyok. Szeretem ha vadul tömik a számat. Zugló környékén keresek partnert.
Többit priviben

Paks környékén van olyan aki szopatna utazni tudj

Látogasson meg ma este valaki és jól szoptasson meg! (Hely van 3.ker)
Délpest vki?
Este szex?????
Közös hokit keresek, de ha csak kivernéd a farkam abban is benne vagyok. Helyem nincs.
ujpesten szopnek
Közös hoki vagy csak én orál. Szabolcs és környéke.