Kecskeméten szopnék szopatnék a héten valamelyik délelőtt
Igen, rendkívül labilis az idegrendszere. Talán a cucctól.
(Ez egy válasz biis üzenetére (2025. 03. 10. hétfő 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 10. hétfő 08:08

Engem is megkeresett Movie, írtam neki, hogy olvassa màr el mégegyszer az adatlapom. Pàrt keresek. A vàlaszàban lettem mindenféle iQ hiànyos gazember, aztàn tiltott.
Sziasztok! Nagykanizsa-Keszthely-Balatonmária környékén keresnék igényes biszex párt vagy fiút. Hosszútávon.
Ma estére keresek aktív partnert szopáshoz, Zugló vagy üllő környékén.
Fiatal, közvetlen srác vagyok, hasonló partnert keresek. Legyen ápolt és borotvált a farkad,
nem hátrány ha nagy is
)
Többit priviben

Fiatal, közvetlen srác vagyok, hasonló partnert keresek. Legyen ápolt és borotvált a farkad,
nem hátrány ha nagy is

Többit priviben
Engem is megkeresett Movie, írtam neki, hogy olvassa màr el mégegyszer az adatlapom. Pàrt keresek. A vàlaszàban lettem mindenféle iQ hiànyos gazember, aztàn tiltott.
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 03. 10. hétfő 04:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 10. hétfő 04:57

Movie úr kizárólag hetero alapon keres kizárólag hetero fiúkat. Kicsit beteg. Még saját magának is hazudik. Mindegy. Engem már letiltott.
Partnert aki használna dugna szopatna alázna , szeretem a pisis játékot is
Dabasi és környéke!

Ma d.u valaki taksonyban ?
Dél Bp. környékén valaki?
Mosonmagyaròvár:Üdv Szivessen kényeztetnék orálissan korombeli vagy nálam fiatalabb srácot irj ha gondolod profilt olvass
Sziasztok!
Délelőtti órákban ráérő, dél pesti / haraszti, miklós/ srácot keresek, akivel rendszeresen kivernénk /orál is lehet kölcsönösen/. Helyem sajna nincsen. Kép nélkül nem válaszolok!
Délelőtti órákban ráérő, dél pesti / haraszti, miklós/ srácot keresek, akivel rendszeresen kivernénk /orál is lehet kölcsönösen/. Helyem sajna nincsen. Kép nélkül nem válaszolok!
Sziasztok
dèlpesten ismerkedne valaki ?

Sziasztok
dèlpesten ismerkedne valaki ?

Dabason szoptas meg
ma 12 óráig ráérek

Keresek 10 kerületbe paszivat.
Szombathelyen szép farkat szopnék ma délelőtt. Hely van.
Sziasztok!
Balassagyarmat-Vác között valaki ismerkedni?
24 vagyok
Balassagyarmat-Vác között valaki ismerkedni?
24 vagyok
Keszthely környékén keresek ma partnert?
Sziasztok ma Paks Solt Kecskemét vonalon valaki? Minden megoldás érdekel!!
Paks mellett keresek srácot aki megszopatna spermát nyelem utazni tudj
Veszprémben vagy a környékén Szopatnék.