Szeretném ha ma estet valaki megdugná a számat. Zugló vagy Üllő környéke

Egerben szopni szeretnék.
Imádom a gecit nyelni.
Imádom a gecit nyelni.
Sziasztok!
Harkány, és környékén közös szopás valaki
Harkány, és környékén közös szopás valaki
Sziasztok! Veszprém,ès környékén leszopnèk valakit,vagy a gulya dombon tali?
Sziasztok.Aktív pasit keresek Heves megye Recsk-Parád környékén.Passzív női ruci kedvelő vagyok.
Kecskeméten szopnék szopatnék a héten valamelyik délelőtt
Igen, rendkívül labilis az idegrendszere. Talán a cucctól.
(Ez egy válasz biis üzenetére (2025. 03. 10. hétfő 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 10. hétfő 08:08

Engem is megkeresett Movie, írtam neki, hogy olvassa màr el mégegyszer az adatlapom. Pàrt keresek. A vàlaszàban lettem mindenféle iQ hiànyos gazember, aztàn tiltott.
Sziasztok! Nagykanizsa-Keszthely-Balatonmária környékén keresnék igényes biszex párt vagy fiút. Hosszútávon.
Ma estére keresek aktív partnert szopáshoz, Zugló vagy üllő környékén.
Fiatal, közvetlen srác vagyok, hasonló partnert keresek. Legyen ápolt és borotvált a farkad,
nem hátrány ha nagy is
)
Többit priviben

Fiatal, közvetlen srác vagyok, hasonló partnert keresek. Legyen ápolt és borotvált a farkad,
nem hátrány ha nagy is

Többit priviben
Engem is megkeresett Movie, írtam neki, hogy olvassa màr el mégegyszer az adatlapom. Pàrt keresek. A vàlaszàban lettem mindenféle iQ hiànyos gazember, aztàn tiltott.
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 03. 10. hétfő 04:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 10. hétfő 04:57

Movie úr kizárólag hetero alapon keres kizárólag hetero fiúkat. Kicsit beteg. Még saját magának is hazudik. Mindegy. Engem már letiltott.
Partnert aki használna dugna szopatna alázna , szeretem a pisis játékot is
Dabasi és környéke!

Ma d.u valaki taksonyban ?
Dél Bp. környékén valaki?
Mosonmagyaròvár:Üdv Szivessen kényeztetnék orálissan korombeli vagy nálam fiatalabb srácot irj ha gondolod profilt olvass
Sziasztok!
Délelőtti órákban ráérő, dél pesti / haraszti, miklós/ srácot keresek, akivel rendszeresen kivernénk /orál is lehet kölcsönösen/. Helyem sajna nincsen. Kép nélkül nem válaszolok!
Délelőtti órákban ráérő, dél pesti / haraszti, miklós/ srácot keresek, akivel rendszeresen kivernénk /orál is lehet kölcsönösen/. Helyem sajna nincsen. Kép nélkül nem válaszolok!
Sziasztok
dèlpesten ismerkedne valaki ?

Sziasztok
dèlpesten ismerkedne valaki ?

Dabason szoptas meg
ma 12 óráig ráérek

Keresek 10 kerületbe paszivat.
Szombathelyen szép farkat szopnék ma délelőtt. Hely van.