M0-M4 kornyeken most sktív aki szó nélkül dugna szűk segget?
Valaki aktív Balassagyarmaton most?
Helló.13.kerbe,felszopót keresek irjatok
Idősebb szopatni akaró pasit keresek
Bp vki?
Sziasztok.
Jövő héten napközben valaki Baja és környékéről?
Jövő héten napközben valaki Baja és környékéről?
Ma Bp. Valaki valamit?? Írj privit!
mackós srác kis intimmel keres partnert közös masztira...akár többre is.
18ker bp
18ker bp

Sziasztok!
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem ma estére.
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem ma estére.
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok! 18:00 körül kalandoznék aktívként, gödöllő és 16.ker között autóban. Csak aktívként!!!!

Győrben hellyel rendelkezőt szopatnék
18:00 körül aktív pasinak/pasiknak szó nélkül pucsítanék. Vékony sportos szűk vagyok, pervi is ok
Ma este Nyiregyházán szopna valaki?
Szia, írtam
(Ez egy válasz istván120 üzenetére (2025. 03. 14. péntek 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 14. péntek 14:05

Sziasztok. Rendszeres szexkapcsolatra keresek egy izgi párt. Helyem, képeim és videóm is vannak itt fent. Enyhe bi belefélr ha van rá igény. 50-es de nagyon potens pasi vagyok, aki szeret kényeztetni. Nem zárkózom el egy házibarát jellegű kapcsolattól sem. Tudok utazni és nálam is lehetünk. Diszkréció adott és elvárt.
Szopnék szopatnék Bp írj
Sziasztok. Rendszeres szexkapcsolatra keresek egy izgi párt. Helyem, képeim és videóm is vannak itt fent. Enyhe bi belefélr ha van rá igény. 50-es de nagyon potens pasi vagyok, aki szeret kényeztetni. Nem zárkózom el egy házibarát jellegű kapcsolattól sem. Tudok utazni és nálam is lehetünk. Diszkréció adott és elvárt.
Balassagyarmaton ma keso delutan kivernem valakinek a kocsijaban

Olyan párt keresünk, akiknél a nőt ugyanúgy izgatja a párját szopni látni, mint nálunk.
Aktív, nagy farkú Bi pasit keresek Tolna megyében.
Helyem van.
Helyem van.