Sziasztok! 18:00 körül kalandoznék aktívként, gödöllő és 16.ker között autóban. Csak aktívként!!!!

Győrben hellyel rendelkezőt szopatnék
18:00 körül aktív pasinak/pasiknak szó nélkül pucsítanék. Vékony sportos szűk vagyok, pervi is ok
Ma este Nyiregyházán szopna valaki?
Szia, írtam
(Ez egy válasz istván120 üzenetére (2025. 03. 14. péntek 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 14. péntek 14:05

Sziasztok. Rendszeres szexkapcsolatra keresek egy izgi párt. Helyem, képeim és videóm is vannak itt fent. Enyhe bi belefélr ha van rá igény. 50-es de nagyon potens pasi vagyok, aki szeret kényeztetni. Nem zárkózom el egy házibarát jellegű kapcsolattól sem. Tudok utazni és nálam is lehetünk. Diszkréció adott és elvárt.
Szopnék szopatnék Bp írj
Sziasztok. Rendszeres szexkapcsolatra keresek egy izgi párt. Helyem, képeim és videóm is vannak itt fent. Enyhe bi belefélr ha van rá igény. 50-es de nagyon potens pasi vagyok, aki szeret kényeztetni. Nem zárkózom el egy házibarát jellegű kapcsolattól sem. Tudok utazni és nálam is lehetünk. Diszkréció adott és elvárt.
Balassagyarmaton ma keso delutan kivernem valakinek a kocsijaban

Olyan párt keresünk, akiknél a nőt ugyanúgy izgatja a párját szopni látni, mint nálunk.
Aktív, nagy farkú Bi pasit keresek Tolna megyében.
Helyem van.
Helyem van.
Paks - cumi ?
Sziasztok! Budapesten, hellyel rendelkező aktív bi pasit keresek! Légy igényes, sportos, fiatal/fiatalos és intelligens!
Sziasztok
Dél és 1 óra körül Nyíregyházán van valaki hellyel?
Dél és 1 óra körül Nyíregyházán van valaki hellyel?
Valaki ma d.e orál kalandra ?
12-13 ora korul szekesfehervaron valaki maszti kolcsonos orál?
Miskolcon most délelőtt szopatok
Sziasztok. Kora délután miskolcon könnyítenék valakin!
Ma egy kis orál játék Tata Komárom térségben? Diszkréció adott és elvárt. Akár kíváncsi heteronak is.
Ha van idôd ès akarsz szexelni, ne fogd vissza magad.szexelni, egy Bp, bi pasival, nem is èlvezel el 10 perc alatt, irj, hely ok.
Èrdekel
(Ez egy válasz Házaspártkeresek üzenetére (2025. 03. 13. csütörtök 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 13. csütörtök 16:49

Még mindig keresek szopni imádot Dunakeszin.diszkréció higénia adott és elvárt.helyel rendelkezök keresenek.no anyagiak!!