Sziasztok. Ma estére keresek 3.felet aki szeret dugni. Macis 25eves srac vagyok es a partnerem 42eves aktiv normal testalkatu aktiv pasi. Hajduszoboszlon lenne helyünk. Irjon akit erdekel a dolog.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok!
Ma estére keresek szimpi, diszkrét pàrt. Hely ok.
Ma estére keresek szimpi, diszkrét pàrt. Hely ok.
Hétfőn kora délelőtt szopnék szopatnék Kecskemét környékén
Közös kiverés ?
(Ez egy válasz mazo üzenetére (2025. 03. 16. vasárnap 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 16. vasárnap 11:35

Vastag, nagy farkú aktív Bi játszótársam keresem Tolna megyében.
Helyem van.
Helyem van.
Közös kiverés ?
(Ez egy válasz BajaiF üzenetére (2025. 03. 16. vasárnap 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
(Budapesten) Sziasztok! Holnap napközben valaki közös hoki? Szimpátia esetén, elképzelhető, hogy cumoznék.
(37 év normál testalkat, borotvált 13-as farok)

(37 év normál testalkat, borotvált 13-as farok)
Kecskemét Dabas közt valaki??
Kecskemét valaki?
ziasztok kölcsönös szopás most?helyem van 20ker
Sziasztok! Tata, Tatabánya környékén vèkony, vagy sportos srác?
Sziasztok. Ma estére keresem kanos aktiv macikedvelo partneremet. Macis 25eves srac vagyok.
Hajdúszoboszlón vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog!!!
Hajdúszoboszlón vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog!!!
Budán most szopatnék!
Sziasztok! Hatvanban most valaki? Helyem, autóm nincs.
Bp-en most vki?
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is, diszkrét ápolt macis kanos pasi vagyok.
Hetfoi napra szexpartnert keresek, 2 pasi, vagy par szemelyeben. Diszkret otthonomban lenne a szex, de utazni is tudok.
Privatban irj-irjatok.
Privatban irj-irjatok.
Mezőkövesd, Eger, Füzesabony kötnyéke, valaki most?
Baja és környéke? Hely van, utazni tudok
Sziasztok!
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem mai napra akár most is .
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem mai napra akár most is .