Sziasztok!
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem mai napra akár most is .
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem mai napra akár most is .
Ma reggel valaki Újpest újpalota környékén?
Szerda délelőtt,Zeg, Keszthely, Sümeg környékén valaki? Ne legyél kövér, szőrös.
Jó reggelt!
Szívesen cumiznék ma egy jót!
Veresegyház,Hatvan,Gyöngyös,Jászberény??
Szívesen cumiznék ma egy jót!
Veresegyház,Hatvan,Gyöngyös,Jászberény??
Szia szopásban benne lennék
(Ez egy válasz szerető üzenetére (2025. 03. 18. kedd 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Most valaki esetleg 15.ker környékén aki szívesen jatszadozna a farkammal?
30, uni vagyok, vékony vagy sportos, nagy farkú srácot keresek, gyakorlatilag bármiben bennevagyok ha meg van a szimpátia
Irtam
(Ez egy válasz kicsikrisztianka üzenetére (2025. 03. 18. kedd 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 18. kedd 22:05

Sziasztok!
Holnap reggel szivesen kiverném egy sráccal, Dunaharaszti környéken!
Helyem sajna nincs, de ha megbeszéljük biztos hogy megyek!
Szerda délelőtt szopnék szopatnék Kecskemét környékén
Sziasztok!
Sziasztok. Holnapi napon(szerdán) újpest környékén igényes fiatalabb sráccal szívesen találkoznák minden jóra. Helyem sajnos nincs de kisbusszal leszek amiben kényelmesen el lehet férni.
Belém robbanhatnál
(Ez egy válasz Grgbrds üzenetére (2025. 03. 17. hétfő 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 17. hétfő 19:23

Debrecenben szívesen megtöltenék egy fiatal szőrtelen popsit a magommal
Ha magadra ismertél írj
Ha magadra ismertél írj
Sziasztok!
Igényes, diszkrét pàrral ismerkednék.
Igényes, diszkrét pàrral ismerkednék.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Szekszárdon hellyel rendelkező biszex aktív-uni férfit biszex párt házaspárt keresek mindkét fél örömmére. Részleteket privát üzenetben megbeszéljük.
Aktív nagyfarkút keresek, helyem van Zuglóban. Bi 43.
Sziasztok.
60+ aktiv potens partnert keresnék, nem egy alkalmas találkára. Nyitott vagyok, ha szimpatikus az adatlapom, kérlek írj rám
60+ aktiv potens partnert keresnék, nem egy alkalmas találkára. Nyitott vagyok, ha szimpatikus az adatlapom, kérlek írj rám

45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.