45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Holnap reggel sárospatak környékén autós bisex kaland férfival? ! Orális játékok.
Ügyesen szopó fiú ápolt faszt keres

Paks , -cumi
Sziasztok!
Budapesten ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, Viber, Whatsapp, Google Chat van.
Írjatok bátran!
Budapesten ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, Viber, Whatsapp, Google Chat van.
Írjatok bátran!
Sziasztok!
Egy ora mulva valaki repter? Kukkolnek.
Egy ora mulva valaki repter? Kukkolnek.
Sziasztok. Borsodban esetleg valaki szeretne találkozni? Miskolc, Barcika környéke.
Miskolcon valaki cumizna?
Dunavarsány környéken szopna valaki?
III. kerület Kolosy tér környékén szopnék kanos pasit!
Én egy 44 éves srác vagyok és keresek egy idősebb, perverz, aktív (esetleg uni) urat vagy akár nagypapát 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Egy ilyen taggal rendelkező párral is szívesen venném fel a kapcsolatot. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Az ismerkedés során számomra imponáló, ha kedves vagy velem, viszont szex közben szeretem a magabiztos, határozott, domináns fellépést. Ha csak szopatni szeretnél, az is rendben van.
Hello.Miskolc,Barcika, Edelény környékén keresek diszkrét fiatal havert..Viber van...
Fót vagy 16 ker környékén szopnék szopatnék dél körül.
Sziasztok!
Diszkrét szexhavert keresek Harkány, és környékéről.
Harkányban hellyel rendelkezem.
Diszkrét szexhavert keresek Harkány, és környékéről.
Harkányban hellyel rendelkezem.
zuglóban szopatnék most. helyem van. bi43 15/5
Most, a hétvégére keresek aktív férfi partnert a 40-65 korosztályból.
Kocsiban, vagy nálad.

Sziasztok ismét meg próbáljuk Zala megyei helyel rendelkező ápolt szortelen igazán nagy méretű értelmes pasit keresünk harmasra elsősorban duplan punciba!!! Csak akkor jelentkezz ha van helyed és tényleg nagy méretű vagy inteligencia diszkrecio elvárás!!!!!!!! Foto nélkül nem ismerkedünk arc plusz farok ha ez gond nem minket keresel
Veretném délelőtt, nem vagyok mobilis. Monor környékén vagyok.
Fiatalabb, vékony vagy csajos pasi.
17 es vastag farkam van.
Fiatalabb, vékony vagy csajos pasi.
17 es vastag farkam van.
Sziasztok!
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem akár most is .
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem akár most is .
III. kerület Kolosy tér környékén szopnék kanos pasit!