Sportos, férfias,jó képű, biszex(uni-p) kanos srác baszásra, szopásra keres hasonló férfias srácot márc. 27-28-29-30. szeged és környéke
Valaki kiraly utca kornyeken cumizna hely kell.
Hi.nagy farkú Pesti pasik?
Bákés megyei Bi?
Nyíregyházán holnap délelőtt egy közös kölcsönös hoky?
Sziasztok,
Holnap csütörtökön egerben melátogatlak, masszázs, orál amit kapsz Tőlem. Légy ápolt, diszkrét a többi kialakul.
Holnap csütörtökön egerben melátogatlak, masszázs, orál amit kapsz Tőlem. Légy ápolt, diszkrét a többi kialakul.
Leszoplak most a reptérnél, nagy faszt szeretek
Heló, 26 éves bi férfi vagyok. Video/Kép cserére keresek online bi/meleg férfit. Kor nem számít
igazabol bármiben benne lennek vannak jatékaim amit szívesen meg mutatok

Sziasztok.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Idős pasit szopatnék rendszeresen Pécset
Egerben holnap 50 feletti, akit leszophatok?
XI-ben szopnék
Macis srác szopna ma este, hely van!
Békésmegyei pasit szopnék
Paks - cumi ?
Sziasztok!
Ma este szopnék Budapesten belül korombeli srácot. Helyem nincs.
Ma este szopnék Budapesten belül korombeli srácot. Helyem nincs.
Sziasztok!Megismerkednék valóban biszex(nem meleg) úrral,fiúval,lehetsz vékony kicsit testesebb is de ne kövér.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Várpalota valaki???
ziasztok kölcsönös szopás most?helyem van 20ker
Ismerkednek vasmegye!
)