ziasztok kölcsönös szopás most?helyem van 20ker
Várpalota valaki???
Sziasztok!Megismerkednék valóban biszex(nem meleg) úrral,fiúval,lehetsz vékony kicsit testesebb is de ne kövér.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Sziasztok!
Ma este szopnék Budapesten belül korombeli srácot. Helyem nincs.
Ma este szopnék Budapesten belül korombeli srácot. Helyem nincs.
Paks - cumi ?
Békésmegyei pasit szopnék
Macis srác szopna ma este, hely van!
XI-ben szopnék
Egerben holnap 50 feletti, akit leszophatok?
Idős pasit szopatnék rendszeresen Pécset
Sziasztok.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Heló, 26 éves bi férfi vagyok. Video/Kép cserére keresek online bi/meleg férfit. Kor nem számít
igazabol bármiben benne lennek vannak jatékaim amit szívesen meg mutatok

Leszoplak most a reptérnél, nagy faszt szeretek
Sziasztok,
Holnap csütörtökön egerben melátogatlak, masszázs, orál amit kapsz Tőlem. Légy ápolt, diszkrét a többi kialakul.
Holnap csütörtökön egerben melátogatlak, masszázs, orál amit kapsz Tőlem. Légy ápolt, diszkrét a többi kialakul.
Nyíregyházán holnap délelőtt egy közös kölcsönös hoky?
Bákés megyei Bi?
Hi.nagy farkú Pesti pasik?
Valaki kiraly utca kornyeken cumizna hely kell.
Sportos, férfias,jó képű, biszex(uni-p) kanos srác baszásra, szopásra keres hasonló férfias srácot márc. 27-28-29-30. szeged és környéke
Cumi Miskolcon?