Zalaegerszegen keresek állandó, megbízható, hellyel rendelkező aktív vagy uni aktív pasit, aki szívesen dugna egy crossdresser-t.
Rendszeresség, alaposság, kötelezettségmentességreálitás híve vagyok, nem egy kamust keresek.
5 perces talik nem érdekelnek.
Elérhetőség csere privátban, mail, WhatsApp, Telegram, Viber, Skype.
Ismétlem, kamusok nem érdekelnek, messziről látom őket.
Rendszeresség, alaposság, kötelezettségmentességreálitás híve vagyok, nem egy kamust keresek.
5 perces talik nem érdekelnek.
Elérhetőség csere privátban, mail, WhatsApp, Telegram, Viber, Skype.
Ismétlem, kamusok nem érdekelnek, messziről látom őket.
Kifutó végénél.
Valaki?
Valaki?
Gombán szívesen kiveretném utazni tudj. Ha úgy alakulna akkor én is kiverem szívesen neked.
Igényes nem elhízott fiatal pasik előnyben.
Igényes nem elhízott fiatal pasik előnyben.
Bp aktív pasit keresek hellyel
Valakit újpesten kielégítenék kézzel, akár szájjal!
Miskolcon közös hoky cumi? Hely van
Sziasztok,olyan személyt keresek aki kora reggel kényeztetné farkamat! Vas megye, utazni tudj! Előny ha noibe öltözől!
Egerben 50 feletti, akit leszophatok?
Sziasztok!
Ez az utolsó próbám.Olyan bi pasit keresnék akivel hétköznaponként össze tudnánk járni nap közben. Egy gyors fél/1 óra és mindenki megy a dolgára. Hosszú távra keresnék,hogy később egy hölgyet is be tudjunk venni.Csak Nyíregyháza.Igényes,intelligens embert keresek,mint amilyen én is vagyok.
Ez az utolsó próbám.Olyan bi pasit keresnék akivel hétköznaponként össze tudnánk járni nap közben. Egy gyors fél/1 óra és mindenki megy a dolgára. Hosszú távra keresnék,hogy később egy hölgyet is be tudjunk venni.Csak Nyíregyháza.Igényes,intelligens embert keresek,mint amilyen én is vagyok.
Helló, most Miskolcon orálra vagy közös hokira keresek partnereket.
Mai nap, Budapesten, dél körül leszopnálak.
Priviben írj. Helyed legyen.

Mai nap, dél körül leszopnálak.

Hétvégére keresek hellyel rendelkező Pest megyei férfit ,akit viszonzás nélkül nyalhatok szophatok ! Kor alkat mindegy !
Dunaújváros környékén szopnék, akár autódban is
Nógrád megye valaki? 28 éves bi srác (inkább kíváncsi), keresem közös masztizasra férfi partnerem, de akár több is lehet. Nincs tapasztalatom férfiakkal. 18 - 40 korosztály érdekel. Autózzunk és verjük egymásnak ;D
Bi párt keresek hétvégére hely van helyileg Paks írj privát
Ismerkednek vasmegye!
)

ziasztok kölcsönös szopás most?helyem van 20ker
Várpalota valaki???
Sziasztok!Megismerkednék valóban biszex(nem meleg) úrral,fiúval,lehetsz vékony kicsit testesebb is de ne kövér.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.